Ongelma

(Vain macOS X -käyttöjärjestelmässä) Tuloksena on odottamattomia värejä, kun tulostetaan mustesuihkutulostimella Photoshop CC 2015.5- ja Lightroom Classic 2015.6/Lightroom 6.6 -ohjelmista ja kun paperikohtaiset profiilit ovat käytössä (sovellus hallitsee värejä).

Ratkaisu/tilapäisratkaisut

Lightroom:

Päivitä versioon Lightroom Classic 2015.6.1/Lightroom 6.6.1

Photoshop:

Päivitä versioon Photoshop CC 2015.5.1

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö