Oikeutus ilmaiseen päivitykseen

Saatat olla oikeutettu maksuttomaan päivitykseen, jos ostit Adobe-ohjelmiston (täysversion tai päivityksen) samoihin aikoihin kun ohjelmistosta julkaistiin uusi versio.

Adobe Creative Cloud -päivitykset

Adobe tarjoaa Creative Cloud -jäsenille sovellusten uusimmat versiot mahdollisimman pian niiden ilmestymisen jälkeen. Creative Cloud -päivityksiä koskevaa lisätietoa onCreative Cloudia koskevissa usein kysytyissä kysymyksissä.

Maksuttoman päivityksen anominen

Vaatimusten täyttämisen varmistaminen

Tilanteesi on täytettävä tietyt vaatimukset.

Omistat Adoben ohjelmistotuotteen yhden käyttäjän vähittäismyynti- tai oppilaitosversion
Etkö tiedä, onko sinulla yhden käyttäjän tuote? Katso Ohjelmistolisenssityypin määrittäminen.

Olet rekisteröinyt sarjanumerosi
Katso Tuotteen rekisteröinti.

Sinulla on tilausnumero ja ostotodistus

• Ostitko tuotteen Adobelta? Tarvitset tilausnumerosi.
  • Ostitko tuotteen liikkeestä? Tarvitset kuittikopion sähköisessä muodossa. Kuitissa on oltava liikkeen nimi ja osoite, tuotteen nimi, hankittu tuoteversio, ostopäivämäärä sekä ostohinta. Jos kuitti ei ole sähköisessä muodossa, se on skannattava. Katso Kelvollinen ostotodistus.

Sinulla on ehdot täyttävä tuote
Nämä tuotteet eivät täytä ilmaisten päivitysten ehtoja:

• Mac App Store -kaupan kautta ostetut tuotteet
  • käytettynä ostetut tuotteet, mukaan lukien käyttöoikeussopimuksen siirron kautta saadut ohjelmistot
  • opetus-DVD:t, kokeiluversiot, testiversiot, beetaversiot, ei-vähittäismyyntituotteet ja niputetut OEM-versiot

Päivityksen anominen

Maksuttomat julkistuksen jälkeiset päivitykset ovat saatavissa ainoastaan Adobelta, ja niitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Päivitys on tarkoitettu samalle alustalle kuin aiempi versio, ja myös sen kieli ja ohjelmistotyyppi ovat samat. (Voit pyytää toista kieliversiota, jos jotakin kieltä ei ollut aiemmin saatavilla tai sitä ei tarjota enää.)

Ota yhteyttä, jos haluat tietää, ostitko tuotteen kelpoisuusjaksolla.

Hylätyt pyynnöt

Jos uskot, että pyyntö hylättiin syyttä, ota yhteyttä. Muista mainita sarjanumero, jota käytit pyyntöä tehdessäsi.

Etsitkö tietoa ladattavista tai ostettavista tuotepäivityksistä?

Tuotepäivitykset

Maksullisten päivitysten hinnat

1. Käy osoitteessa www.adobe.com/fi.

2. Katso hintatiedot tuoteluettelosta.