Hebt u Acrobat DC of Reader DC?

De productnaam wordt altijd weergegeven in de linkerbovenhoek van het toepassingsvenster of de menubalk.

Windows

Als een bestand is geopend, ziet u de bestandsnaam gevolgd door de productnaam. Als er geen bestand is geopend, ziet u alleen de productnaam.

Acrobat Reader DC

Acrobat Pro DC

Mac OS

De productnaam wordt weergegeven in de linkerbovenhoek van de Mac-menubalk, of een bestand is geopend of niet.

Acrobat Reader

Acrobat Pro

Herken de track en versie van Acrobat of Reader DC

Windows

• Acrobat DC: kies Help > Over Adobe Acrobat Pro DC. Het pop-upvenster geeft de productnaam, geassocieerdeversietekenreeks en het copyright-bericht weer.
Acrobat DC (Continuous)

Acrobat DC (Classic)

• Acrobat Reader DC: kies Help > Over Adobe Acrobat Reader DC. Het pop-upvenster geeft de productnaam, geassocieerdeversietekenreeks en het copyright-bericht weer.
Acrobat Reader DC (Continuous)

Acrobat Reader DC (Classic)

Mac OS

• Acrobat Pro DC: kies Acrobat Pro > Over Adobe Acrobat Pro DC. Het pop-upvenster geeft de productnaam, geassocieerdeversietekenreeks en copyright-bericht weer.
Acrobat Reader DC (Continuous)

Acrobat Reader DC (Classic)

• Acrobat Reader DC: kies Acrobat Reader > over Adobe Acrobat Reader DC. Het pop-upvenster geeft de productnaam, geassocieerdeversietekenreeks en copyright-bericht weer.
Acrobat Reader DC (Continuous)

Acrobat Reader DC (Classic)

Hoe u de versietekenreeks moet lezen

Meestal bevat de versietekenreeks het jaar van uitgave, build-id en track-id.

Productversie lezen

A

Jaar van uitgave

B

Intern buildnummer

C

Track-id: de eerste twee cijfers geven de id van de tracknaam - “20 staat voor de Continuous-track en 30 staat voor de Classic-track.

D

Intern buildnummer

Producttracks van Adobe Document Cloud

De productfamilie van Acrobat DC introduceert twee tracks voor zowel Acrobat als Reader, die verschillende producten zijn:

• Continuous: deze track biedt op service gebaseerde tools en ook nieuwe functies, beveiliging en verbeteringen aan het platform en opgeloste problemen als onderdeel van regelmatige (en meestal) stille updates. De Continuous-track heeft frequenter updates dan de Classic-track. Klanten met het Classic-licentieprogramma hebben geen toegang tot deze track voor Acrobat.
  • Classic: deze track is vergelijkbaar met het 10.x-11.x-model en biedt geen updates met nieuwe functies. Gratis services zijn beschikbaar, maar optioneel. Net als vorige versies levert een kwartaalupdate verbeteringen voor beveiliging en platform alsook bugfixes.

Voor meer informatie raadpleegt u Producttracks van de Document Cloud.

Welk Acrobat DC-product is een goede keuze voor mij: Reader, Acrobat Standard of Acrobat Pro?

Raadpleeg de productvergelijking van Acrobat DC om het beste product voor u te ontdekken.