Photoshop Elements 12.1-update

Opmerking:

Adobe Revel is niet langer beschikbaar. Zie www.adoberevel.com voor meer informatie.

De 12.1-update voor Adobe Photoshop Elements bevat de volgende verbeteringen en oplossingen:

• Verbeteringen van Revel-workflow:
    • Verbeterde ervaring bij uploaden van Raw-/PSD-bestanden. In versie 12.0 maakt Elements een JPEG-proxyafbeelding in de catalogus van de gebruiker voor Raw-/PSD-bestanden die naar Revel werden geüpload. In 12.1 is dit JPEG-proxybestand verborgen voor de gebruiker. Elements maakt dit proxybestand op de achtergrond op de schijf en verwijdert het bestand wanneer het is geüpload naar Revel. Net als voorheen wordt het geüploade proxybestand toegewezen met het Raw-/PSD-bestand in Elements.Deze verbetering zorgt ervoor dat u geen dubbele media aantreft in de Elements-catalogus.
    • Mogelijkheid om een bibliotheek in uw Elements-catalogus te verbergen. Deze functionaliteit is handig wanneer u selectief media wilt verbergen/weergeven in de bibliotheek van een vriend of in een van uw eigen bibliotheken.
    • In eerdere versies van Elements werden bestanden die werden verwijderd uit Revel, ook automatisch verwijderd uit de Elements-catalogus. U hebt nu extra opties om zulke verwijderde bestanden te beheren. U kunt er nu voor kiezen de media te verwijderen uit Revel, maar deze intact te houden in de Elements-catalogus. U kunt er ook voor kiezen om de media te verwijderen uit de Elements-catalogus en de vaste schijf.
    • Oplossingen voor bepaalde Revel-integratieproblemen in versie 12.0. Verbeterde prestaties en integratiestabiliteit.
    • Geoptimaliseerde ervaring bij eerste keer starten van Revel-integratie.
    • Probleem opgelost met vertraging in versie 12.0 bij het downloaden van bestanden naar de Elements-catalogus.
    • Probleem met drukgevoeligheidssensor in N-Trig-pennen die bij Sony-laptops worden geleverd, opgelost.
    • Probleem opgelost waarbij diavoorstellingen leeg werden weergegeven in Photoshop Elements 11 en 12.
    • Diverse prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Adobe Premiere Elements

De 12.1-update voor Adobe Premiere Elements bevat de volgende verbeteringen en oplossingen:

• Verbeteringen van Revel-workflow die in de Photoshop Elements-sectie hierboven worden genoemd
  • Probleem met uploaden van slowmotionvideo van iPhone 5s naar Revel opgelost
  • Probleem opgelost waarbij bepaalde muziek abrupt stopte

Zo voert u een update uit

Volg deze stappen om te zorgen dat u de nieuwste versie van Elements hebt geïnstalleerd:

1. Kies Help > Updates.
  2. Volg de instructies op het scherm.