Tillegg, utvidelse eller programtillegg vises ikke i Windows > Utvidelse-meny

Hvis du opplever installasjonsproblemer med Adobe-tillegg, kan du laste ned og bruke Extension Manager-kommandolinjeverktøyet (ExManCmd).

For å lære mer om å bruke Extension Manager-kommandolinjeverktøyet, se Arbeide fra kommandolinjen.

Løsning: Installer Adobe-tillegg ved hjelp av Extension Manager-kommandolinjeverktøy

1. Klikk på koblingen nedenfor for å laste ned Extension Manager-kommandolinjeverktøyet. Ekstraher den deretter til en ny mappe kalt ExMan_root.

2. Bruk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til å installere eller avinstallere Adobe-programmer slik at du kan oppdatere listen over installerte Adobe-programmer i Extension Manager-databasen.

3. G å til creative.adobe.com/addons/my_addons, og finn Adobe-tillegget som har installeringsproblemer.

4. Klikk på Installeringsproblemer? (på høyre side).

5. I «Her finner du det»-fanen, klikker du på Last ned ved å bruke Extension Manager (nederst på siden).

Last ned ved å bruke extension manager-koblingen
  6. På nedlastingssiden, klikker du på knappen Nedlasting .

7. Når Adobe Add-on .ZXP-pakken er ferdig med å laste ned, kopierer du den til ExMan_root.

8. Lukk alle åpne Adobe-programmer som er kompatible med Adobe-tillegget. (Se listen over kompatible programmer i tilleggsbeskrivelsen på Adobe-tilleggssiden .)

9. Åpne en kommandofortolker (Windows-kommandoforespørsel eller Mac OS-terminal). Gå så til mappen ExMan_root og kjør denne kommandoen for ditt Adobe-tillegg, og bytt ut myaddon.zxp med navnet på .ZXP-filen du lastet ned.

Windows

ExManCmd.exe /install myaddon.zxp

Mac OS

./Contents/MacOS/ExManCmd – -install myaddon.zxp

10. Bruk følgende kommando for å verifisere installasjonen:

Windows

ExManCmd.exe /list all

Mac OS

./Contents/MacOS/ExManCmd –-list all