Typekit heter nå Adobe Fonts og er inkludert i Creative Cloud og andre abonnementer. Finn ut mer.

Creative Cloud Market er en samling med forhåndsvurdert innhold av høy kvalitet for kreative personer av kreative personer, tilgjengelig for alle betalende Creative Cloud-medlemmer unntatt medlemmer med fotoplan. Creative Cloud-medlemmer kan få tilgang til ressurser fra Market gratis på både datamaskiner og mobile enheter (via Creative Cloud-tilkoblede applikasjoner) og velge fra et utrolig utvalg av vektorgrafikk, ikoner, mønstre, tilpasninger til brukergrensesnittet og mer. Creative Cloud-abonnenter kan laste ned opptil 500 unike ressurser royaltyfritt hver måned. Denne kraftfulle nye tjenesten gir deg muligheten til å finne ressurser å bygge videre på, behandle og endre sømløst for å komme raskt i gang med den kreative prosessen.

Hvis du vil ha tilgang til Market, må du først installere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet eller en støttet mobilapp, for eksempel Adobe Photoshop Sketch. Hvis du vil ha instruksjoner om nedlasting, kan du se Creative Cloud for skrivebord. Se og lær mer i denne korte videoopplæringen: Få tilgang til designressurser for Creative Cloud Market.

Oppdag og last ned kreative ressurser

Du kan bla gjennom tusenvis av ressurser av høy kvalitet fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Velg Ressurser > Market. Du kan også utvide rullegardinmenyen for å søke etter kategori eller søke etter nøkkelord for å finne de mest relevante ressursene for prosjektet.

1. I Creative Cloud for skrivebord velger du Ressurser > Market.

2. Creative Cloud Market inkluderer et utvalg av forhåndsvurdert innhold av høy kvalitet som omfatter følgende kategorier:

• For montering: bilde- og digitalbaserte maler med organiserte lag og profesjonell maskering (PSD-filer).
    • Brukergrensesnitt: lagdelte PSD-filer, inkludert fullstendige sett, skjemaer, diagrammer, navigering og kontrollprogrammer for både mobil og web (PSD-filer)
    • Vektorformer: skalerbare objekter og former som kan integreres med Photoshop, InDesign og Illustrator (SVG-filer)
    • Ikoner: en serie med figur-, omriss-, flat- og 3D-symboler for utskrifter, web og navigering (PNG-/SVG-filer)
    • Mønstre: geometri som kan gjentas i det uendelige, illustrerte og teksturerte mønstre og bakgrunner (PNG-/SVG-filer)
    • Pensler: naturlige medier og abstrakte Photoshop-pensler av høy kvalitet (ABR-/TPL-filer)

Hvis du vil filtrere ressurser, velger du en kategori fra hurtigmenyen Market.

Filtrere ressurser fra Market-menyen
  3. Hvis du vil søke etter ressurser, klikker du på  og skriver inn en søketerm.

Søk etter ressurser

Merk:

Du kan filtrere og sortere søkeresultatene.

4. Klikk på en ressursminiatyr for å vise tilleggsinformasjon og detaljene for ressursen.

5. Klikk på Last ned, og velg et bibliotek du vil laste ned ressursen til. Du kan også opprette et nytt bibliotek. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Creative Cloud Libraries.

Ressursene blir ikke bare lastet ned til biblioteket. De legges også automatisk i mappen Market-nedlastinger i hovedmappen Creative Cloud Files

Velg et bibliotek eller opprett et nytt bibliotek

Vanlige spørsmål

Hvordan får jeg Creative Cloud Market?

Creative Cloud Market er tilgjengelig for alle betalende Creative Cloud-medlemmer unntatt medlemmer med fotoplan (Photoshop-fotoplan og Creative Cloud-fotoplan). I en begrenset periode er Adobe Creative Cloud Market tilgjengelig for alle Creative Cloud-medlemmer gjennom iPad-appen Adobe Sketch. Creative Cloud-gratismedlemmer og medlemmer med fotoplan kan bla gjennom Market-ressurser via Creative Cloud for skrivebord, men kan ikke laste ned innhold. Hvis du vil laste ned og bruke innhold fra Creative Cloud Market, kan du oppgradere til applikasjonsbasert plan eller Creative Cloud Komplett-plan.

Hvorfor har ikke medlemmer med fotoplan tilgang til Creative Cloud Market?

Creative Cloud Market er en ny fordel som er lagt til i visse betalte Creative Cloud-planer, og er ikke inkludert i rettighetene for medlemmer med fotoplan. Enkelte Creative Cloud-tjenester, for eksempel Creative Cloud Market, TypeKit og ProSite, er bare tilgjengelige for Creative Cloud-planer for enkeltapplikasjon eller Komplett. Hvis du vil laste ned og bruke innhold fra Creative Cloud Market, kan du oppgradere til applikasjonsbasert plan eller Creative Cloud Komplett-plan.

Trenger jeg Creative Cloud-medlemskap?

Creative Cloud Market er tilgjengelig for alle betalende Creative Cloud-medlemmer. Brukere med applikasjonsbasert medlemskap og Komplett-medlemskap med en hvilken som helst plan – enkeltbruker, arbeidsgruppe, utdanning eller bedrift – er berettiget.  Brukere kan få tilgang til Creative Cloud Market via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Medlemmer med Creative Cloud-fotoplan er ikke berettiget til tilgang til Market via Creative Cloud for skrivebord. Gratismedlemmer kan bla gjennom Market-ressurser via Creative Cloud for skrivebord, men kan ikke laste ned innhold.

Teller nedlastede ressurser som en del av lagringskvoten?

Ja. Nedlastede ressurser lagres i mappen Creative Cloud Files og regnes med i lagringsutnyttelsen. Hvis du overskrider lagringskvoten, kan du ikke laste ned ressurser med mindre du sletter gamle filer og frigjør plass. Se Administrere og synkronisere filer.

Kan jeg bruke disse ressursene i prosjektene mine?

Ja. Disse ressursene er unike og tilbys royaltyfritt for bruk i ulike prosjekter.

Kan jeg kopiere eller sikkerhetskopiere disse ressursene for fremtidig bruk?

Ja, du kan sikkerhetskopiere ressurser anskaffet fra Creative Cloud Market, for fremtidig bruk.

Kan jeg dele disse ressursene etter at jeg har lastet dem ned?

Nei.  Ressursene er royaltyfrie for Creative Cloud-medlemmer som er berettiget, for bruk i publikasjoner, produksjoner og prosjekter, men du kan ikke dele eller videreformidle ressursene.

Hvordan skaffer Adobe innhold til Creative Cloud Market?

Adobe formidler innhold fra de beste kreative talentene i bransjen direkte fra Behance, den ledende gratis Internett-plattformen for å presentere og finne kreativt materiale.

Kan arbeidet mitt bli vurdert for å bli inkludert i Creative Cloud Market?

Adobe anbefaler alle kreative brukere å legge ut arbeidet sitt på Behance for å få eksponering. Adobe søker etter og vurderer innhold som skal legges ut på Behance.