Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Endre Adobe-plan
    3. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    4. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    5. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    6. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Tjenesten Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet versjon 4.8 og fremover. Finn ut hvordan du kan bruke andre Adobe-tjenester for å imøtekomme dine spesifikke behov.

Hvilke alternativer erstatter Creative Cloud Market?

Vi ønsker å hjelpe deg med å forenkle overgangen til andre Adobe-tjenester som kan møte behovene dine.

Finn de riktige designressursene til dine kreative prosjekter

Hvis du vil ha tilgang til filer, maler og kreative ressurser for bruk direkte i Creative Cloud-applikasjonene dine, kan du prøve Adobe Stock. Alle ressurser som tidligere var tilgjengelige i Creative Cloud Market, finner du nå på Adobe Stock.

Last ned digitale pensler designet av Kyle T. Webster

Hvis du vil ha tilgang til digitale kvalitetspensler fra Kyle T. Webster, kan du få det med Adobe Creative Cloud-medlemskapet ditt, uten ekstra kostnad. Last ned og installer de populære penselpakkene, og bruk dem i Adobe Photoshop og Photoshop Sketch for å trylle fram flotte digitale malerier. For å lære hvordan du bruker disse penslene, kan du se Bruk Kyle T. Websters pensler i designene dine i dag.

Lag dine egne pensler i Adobe Capture og bruk dem i Photoshop og Adobe Sketch

Finn ut hvordan du kan lage dine egne pensler fra bilder, til bruk i skisser i Adobe Capture. Bruk disse penslene i skissene dine, uansett hvor du er, med Adobe Capture og Photoshop Sketch på iPhone, iPad eller Android-enheter. Deretter kan du finpusse kunstverket ditt på en datamaskin med Photoshop.

Vanlige spørsmål

Ressurser du har lastet ned tidligere, fortsetter å være tilgjengelige til bruk i prosjektene dine.

Ja, du kan fremdeles bla gjennom Creative Cloud Market-ressurser fra Sketch for iPad, iPad Pro og iPhone. Du finner mer informasjon i de vanlige spørsmålene om Adobe Photoshop Sketch.