Merk: Disse instruksjonene gjelder for ActionScript-prosjekter. For Flex-prosjekter, se Overlagre AIR SDK på Flex SDK | Flash Builder.

Hvis du vil at Flash Builder skal bruke en annen versjon av AIR SDK for ActionScript-prosjekter, overlagrer du den forhåndsinstallerte AIR SDK-versjonen med versjonen du ønsker å bruke.

Instruksjonene nedenfor beskriver hvordan du overlagrer 3.4-versjonen av AIR SDK med nyeste tilgjengelige AIR SDK-versjon. Instruksjonene er imidlertid universale. Du kan følge disse instruksjonene for å overlagre enhver versjon av AIR SDK i Flash Builder.

Gå til nettstedet for Adobe Gaming for å få siste nyheter, SDK, verktøy, dokumentasjon og prøvekode.

Forutsetninger for oppdatering av AIR SDK i Flash Builder

• Last ned Adobe AIR SDK & Compiler fra nedlastingssiden og lagre i det lokale systemet.
    Du kan også laste ned versjonen av AIR SDK & Compiler for ditt operativsystem fra versjonsdokumentet for AIR SDK.

• Avslutt Flash Builder før du følger trinnene for å oppdatere AIR SDK.

Trinn for å oppdatere AIR SDK i Flash Builder

1. (Valgfritt) Sikkerhetskopier AIR SDK ved å kopiere hele katalogen.

I Flash Builder kopierer du AIRSDK-katalogen på:

• Windows 7: C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Flash Builder 4.7\eclipse\plugins\com.adobe.flash.compiler_4.7.0.349722
    • Mac OS: /Applications/Adobe Flash Builder 4.7/eclipse/plugins/com.adobe.flash.compiler_4.7.0.349722
  2. Slett alt innhold i AIRSDK-mappen etter du har sikkerhetskopiert AIR SDK.

3. Pakk ut innholdet i den nedlastede AIR SDK zip/dmg-filen til AIRSDK-mappen som nå er tom.

• Windows: Høyreklikk på ZIP-filen og velg Pakk ut alle, eller bruk et valgfritt utpakkingsverktøy.
    • Mac OS: Kjør disse kommandoene i Terminal:
      • hdiutil attach AIRSDK_Compiler.dmg
      • cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /path-to-empty-AIRSDK-directory

Merk: Hvis du har problemer med å overskrive filer på Mac OS grunnet filtillatelser, kan du prøve disse kommandoene:

• sudo hdiutil attach AIRSDK_Compiler.dmg
    • sudo cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /path-to-empty-AIRSDK-directory
  4. (Gjelder kun for AIR-versjoner før 3.6) Kopier innholdet fra aot-mappen (AIRSDK_back_up\lib\aot) i AIR SDK-sikkerhetskopien til aot-mappen på den nyopprettede AIR SDK (AIRSDK\lib\aot).

5. Når du har oppdatert SDK, oppdaterer du AIR-navneområdet i prosjektets programbeskrivelse til riktig versjon.

For eksempel: <application xmlns="http://ns.adobe.com/air/application/3.4"> to <application xmlns="http://ns.adobe.com/air/application/3.7">

Merk:

Du finner de nyeste oppdateringene i Produktmerknader for AIR.