Les denne artikkelen for å løse problemer med Accordion-widgeter når de vises i Google Chrome og kjører Android OS.

Merk:

Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Problem

Når du besøker den publiserte siden din og har Accordion-widgeter med «Kan lukke alle»-alternativet aktivert, kollapser du umiddelbart etter berøringshandling.
Dette problemet kan man spesifikt se i Google Chrome versjon 55.0.2883.91, som kjører på Android OS.

Løsning

1. Last ned .mulib-filen fra https://adobe.ly/2jhRZIZ.

2. Åpne den nedlastede filen i Adobe Muse ved å dobbeltklikke på den.
    Den nedlastede filen vil bli lagt til som et bibliotekelement i Adobe Muse.

3. Dra denne bibliotekfilen på hovedsiden din eller en underordnet side, avhengig av hvor du opplever trekkspillproblemet.

Merk:

Når du drar filen, må du sørge for at filen ikke overlapper med noen annen side, innholdsramme.

4. Eksporter på nytt og publiser nettstedet igjen.