Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Pakk, anvend og aktiver Adobe Muse

Adobe Muse er tilgjengelig som del av Creative Cloud Team, så vel som Creative Cloud for foretak (CCE og EEA)-tilbud. Du kan anvende Adobe Muse i et styrt miljø enkelt ved å bruke Creative Cloud Packager.

Med introduksjonen av Creative Cloud Packager versjon 1.5 har pakke- og bruksarbeidsflyten til Adobe Muse for Team- og Bedrift-brukere blitt ytterligere strømlinjeformet. Det krever ikke lenger igangsetting av arbeidsflyt.

Se Opprette eller redigere pakker-artikkelen for hjelp til å opprette en pakke for bruk med Creative Cloud Bedrift-serienummeret.

Muse for Bedrift-brukere trenger ikke lenger et separat serienummer og serieomkodes med Creative Cloud Bedrift-serienummeret etter prosessen over.

Start Adobe Muse etter aktivering

Så snart kommandoene over er fullført, aktiverer du Adobe Muse med Adobe Muse-serienummeret og starter det som en abonnert versjon med alle gyldige Adobe-ID-er (med eller uten abonnement knyttet til det samme). Følg trinnene under for å starte og bruke Adobe Muse etter aktivering:

1. Start Adobe Muse.
  2. I velkomstskjermen velger du første alternativet Logg på et eksisterende abonnement.
  3. Oppgi en eksisterende gyldig Adobe-ID og tilknyttet passord. Eller logg på og opprette en Adobe-ID.

Adobe-ID er ikke lenger nødvendig.

Tidligere krevde Muse en gyldig Adobe-ID for vellykket oppstart, til kontrast fra andre programmer under CCE- eller EEA-lisens installert med Bedrift-serienummeret. Dette er ikke lenger tilfelle.

Muse krever en gyldig Adobe-ID for å lenke til Typekit- og Business Catalyst-tjenestene, som er tett integrerte med Muse. Det bruker ikke Adobe-ID til å validere abonnement eller eierskap av lisens, men det sjekker Adobe-serverne for å verifisere at angitt Adobe-ID eksisterer og trygt kan lenkes til Typekit- og Business Catalyst-tjenester.

Ved å logge på med Creative Cloud får du tilgang til en prøveside under Business Catalyst-vertsplattformen.