Anvend og aktiver Adobe Muse i et foretak

Pakk, anvend og aktiver Adobe Muse

Adobe Muse er tilgjengelig som del av Creative Cloud Team, så vel som Creative Cloud for foretak (CCE og EEA)-tilbud. Du kan anvende Adobe Muse i et styrt miljø enkelt ved å bruke Creative Cloud Packager.

Med introduksjonen av Creative Cloud Packager versjon 1.5 har pakke- og bruksarbeidsflyten til Adobe Muse for Team- og Bedrift-brukere blitt ytterligere strømlinjeformet. Det krever ikke lenger igangsetting av arbeidsflyt.

Se Opprette eller redigere pakker-artikkelen for hjelp til å opprette en pakke for bruk med Creative Cloud Bedrift-serienummeret.

Muse for Bedrift-brukere trenger ikke lenger et separat serienummer og serieomkodes med Creative Cloud Bedrift-serienummeret etter prosessen over.

Start Adobe Muse etter aktivering

Så snart kommandoene over er fullført, aktiverer du Adobe Muse med Adobe Muse-serienummeret og starter det som en abonnert versjon med alle gyldige Adobe-ID-er (med eller uten abonnement knyttet til det samme). Følg trinnene under for å starte og bruke Adobe Muse etter aktivering:

1. Start Adobe Muse.
  2. I velkomstskjermen velger du første alternativet Logg på et eksisterende abonnement.
  3. Oppgi en eksisterende gyldig Adobe-ID og tilknyttet passord. Eller logg på og opprette en Adobe-ID.

Adobe-ID er ikke lenger nødvendig

Tidligere krevde Muse en gyldig Adobe-ID for vellykket oppstart, til kontrast fra andre programmer under CCE- eller EEA-lisens installert med Bedrift-serienummeret. Dette er ikke lenger tilfelle.

Muse krever en gyldig Adobe-ID for å koble til Adobe skrifter og Business Catalyst-tjenestene, som er tett integrerte med Muse. Det bruker ikke Adobe-ID til å validere abonnement eller eierskap av lisens, men det sjekker Adobe-serverne for å verifisere at angitt Adobe-ID eksisterer og trygt kan kobles til Adobe skrifter og Business Catalyst-tjenester.

Ved å logge på med Creative Cloud får du tilgang til en prøveside under Business Catalyst-vertsplattformen.