Les denne artikkelen for å løse «Feil 400: Skrifttype ikke tilgjengelig» når du publiserer eller eksporterer Adobe Muse-sider.

Merk:

Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Merk:

Typekit heter nå Adobe Fonts og er inkludert i Creative Cloud og andre abonnementer. Finn ut mer.

Skrifttype ikke tilgjengelig når du publiserer eller eksporterer en side

Når du publiserer eller eksporterer siden fra Adobe Muse, ser du følgende feil: «Kunne ikke generere kode for å aktivere én eller flere webfonter på side. [Feil 400: Skrifttype ikke tilgjengelig]"

Muse-feil 400: Skrifttype ikke tilgjengelig

Løsning: Erstatt visse Typekit-skrifttyper

Følgende Typekit-skriftttyper kan forårsake problemet:

• Proxima Nova Soft
  • Adage Script
  • Veer Annabelle
  • Baroque Text
  • Bookman
  • Buena Park
  • Corner Store
  • Hooligan
  • Peachy Keen
  • Tamarillo
  • Øyeblikkelig
  • Federico
  • Franklin Gothic URW Condensed SC Book & Medium
  • Baucher Gothic URW Alt og Alt Extended
  • Leitura-nyheter
  • Velino-plakat
  • Acta
  • Estilo
  • Penna
  1. Hvis du bruker noen av de ovennevnte skrifttypene, erstatt dem med korresponderende «JF»-font (som Adage Script JF).

2. Typekit har avviklet skrifttypefamiliene Alverata PE, Alverata Informal PE, Alverata Irregular PE og Proxima Nova Soft fra Typekit-biblioteket. Disse skrifttypene blir erstattet av ikke-PE-tilsvarende kalte skrifttyper som man finner på Alverata-familiesiden.

3. Hvis du bruker skrifttypen Proxima Nova Soft, må du manuelt endre skrifttypen til Proxima Soft. Gjør følgende trinn for å endre skrifttype:

1. Klikk på Fil > Legg til fjern skrifttyper.
    2. Fra Typekit velger du Proxima Soft og klikker på OK.
    3. Fra Adobe Muse-siden velger du teksten der du har brukt Proxima Nova Soft.
    4. Fra tekstens nedtrekksliste velger du Proxima Soft-skrifttypen du har lagt til.
    5. Lagre filen og eksporter/publiser HTML-filene dine.
  4. Hvis du ikke bruker noen av skrifttypene ovenfor eller hvis det ikke løser problemet å skifte ut skrifttypen, gjør du følgende:

1. Avslutt Adobe Muse.
    2. Logg av Creative Cloud-programmet og logg på igjen.
    3. Start Adobe Muse på nytt.

Hvis problemet vedvarer, besøker du Kundestøtte og klikker på Trenger du fortsatt hjelp.