Lær hvordan du løser feilen «Kan ikke validere Adobe Muse-abonnementet» som du ser når du starter Adobe Muse.

Merk:

Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Feil "Kan ikke validere Adobe Muse-abonnementet" når du starter Adobe Muse

Får du denne feilmeldingen når du starter Adobe Muse?

"Kan ikke validere Adobe Muse-abonnementet. Vi har ikke vært i stand til å validere Adobe Muse-abonnementet ditt på en stund. Koble til Internett for å fortsette å bruke Adobe Muse."

Prøv løsningene i dette dokumentet.

Kan ikke validere Adobe Muse-abonnementet
Kan ikke validere Adobe Muse-abonnementet

1. Slett konfigurasjonsmappene for Adobe Muse.

Følg instruksjonene for ditt operativsystem.

Forsiktig: Sørg for at du sletter rett filer og mapper fra riktige steder for å unngå ugjenopprettelig tap av data. Hvis du er i tvil, tar du kontakt med kundestøtte.

Mac OS

1. Gå til /Library/Application Support/Adobe i Finder.

Merk:

Ser du ikke bibliotekmappen? Se Tilgang til skjulte bibliotekfiler | Mac OS 10.7 Lion for hjelp.

2. Dra mappene MBL Store og OOBE til papirkurven.

Slett MBL Store- og OOBE-mapper i macOS
    Slett MBL Store- og OOBE-mapper

3. Gå til Library/Preferences i Finder.

4. Dra AdobeMuse-mappen (i Innstillinger-mappen) til papirkurven.

DraDra mappen Adobe Muse til papirkurven.
    DraDra mappen Adobe Muse til papirkurven.

5. Start Adobe Muse og følg instruksjonene på skjermen. Adobe Muse ber deg om å oppgi enkelte konfigurasjonsopplysninger på nytt, f.eks. Adobe-ID og grensesnittspråk.

Windows

1. Gjør ett av følgende:

• Windows 7: I Windows Explorer går du til [brukernavn]\AppData\Local\Adobe.
    • Windows XP: I Windows Explorer går du til [brukernavn]\Local Settings\Application Data\Adobe.
  2. Høyreklikk på mappene MBL Store og OOBE og velg Slett.

Win7_MBL_Store_OOBE
    Slett MBL Store- og OOBE-mapper fra din Windows-maskin

3. Gjør ett av følgende:

• Windows 7: I Windows Explorer går du til [brukernavn]\AppData\Roaming.
    • Windows XP: I Windows Explorer går du til [brukernavn]\Local Settings.
  4. Høyreklikk på AdobeMuse-mappen (i Roaming/Lokale innstillinger-mappen) og velg Slett.

Slett Adobe Muse-mappen fra din Windows-maskin.
    Slett Adobe Muse-mappen fra din Windows-maskin.

5. Start Adobe Muse og følg instruksjonene på skjermen. Adobe Muse ber deg om å oppgi enkelte konfigurasjonsopplysninger på nytt, f.eks. Adobe-ID og grensesnittspråk.

2. Kontroller at du kan koble til Adobes abonnementsserver.

Start en nettleser, f.eks. Firefox eller Internet Explorer, og gå til https://na1mbls.licenses.adobe.com.

• Hvis du kan åpne denne websiden, kan datamaskinen koble til Adobes abonnementsserver. Gå til neste trinn (Send filen PDApp.log til Adobe).
  • Hvis du ikke kan åpne denne websiden, kan ikke datamaskinen koble til Adobes abonnementsserver. Feilsøk brannmurproblemer. Ta kontakt med nettverksadministratoren, eller se dokumentasjonen for brannmuren i hjemmenettverket.

3. Send filen PDApp.log til Adobe.

1. Finn filen PDApp.log:

• Mac OS: Gå til Library/Logs/PDApp.log i Finder.
    • Windows: I Windows Explorer går du til [brukernavn]\AppData\Local\Temp.
    Finn PDApp.log-filen i macOS
    Finn PDApp.log-filen i macOS

Finn PDApp.log-filen i Windows OS
    Finn PDApp.log-filen i Windows OS

2. Bruk en e-postklient, f.eks. Microsoft Outlook eller Gmail, for å sende filen PDApp.log til muse-support@adobe.com.

Adobe Muse-teamet vil analysere loggfilen, identifisere problemet og kontakte deg med videre intruksjoner.