Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Merk:

Typekit heter nå Adobe Fonts og er inkludert i Creative Cloud og andre abonnementer. Finn ut mer.

Bruk disse feilsøkingsteknikkene til å løse problemer som oppstår når du bruker Typekit-fonter via Adobe Muse.

Typekit-fonter vises ikke som de skal på sider i Adobe Muse

Når du publiserer siden din med Business Catalyst vil ikke enkelte Typekit-fonter vises riktig på siden din. Fontene på den publiserte siden vil enten gå tilbake til en standardfont som Arial, eller så ser fontene små og annerledes ut.

Løsning: Slå av redigering i nettleser

Dette er et kjent problem i Adobe Muse. Du må deaktivere redigering i nettleser for å løse dette problemet.

1. I Adobe Muse velger du Fil > Sideegenskaper. Fra fanen Avansert fjerner du avmerkingen for alternativet Aktiver redigering i nettleser.

Aktiver redigering i nettleser
    Aktiver redigering i nettleser i Adobe Muse

2. Publiser siden din på nytt som HTML eller ved å bruke FTP.

Typekit-fonter eksporteres ikke fra Adobe Muse

Når du bruker Typekit-fonter på siden din og eksportere siden som HTML, vil ikke fonten eksporteres. I stedet ser du en standardfont på din publiserte side.

Når du eksporterer siden din som HTML eller laster opp siden til en FTP-vert, ser du følgende feil: «Intern feil: 403 Forbudt handling.»

Løsning: Legg til alle dine domenenavn

Webfonter fra Typekit gis kun til domener du spesifiserer når du eksporterer siden din. Når du eksporterer siden din fra Adobe Muse til HTML eller når du laster opp siden til en FTP-vert, må du legge til alle dine domenenavn.

Følg denne fremgangsmåten for å legge til et domenenavn eller en URL-adresse når du eksporterer siden din som HTML:

1. Åpne Adobe Muse og velg Publiser > Eksporter som HTML.

2. I popup-vinduet blir du bedt om å oppgi sidens URL-adresse. Legg til alle dine domenenavn som en kommaseparert liste i dette feltet.

Løs Typekit-problemer ved eksport av siden din som HTML
    Løs Typekit-problemer ved eksport av siden din som HTML

3. Last opp den nye HTML-filen til webserveren din. Typekit-fontene vil fungere i løpet av få minutter.

Følg denne fremgangsmåten for å legge til domenenavn når du laster opp siden din til en FTP-vert:

1. Åpne Adobe Muse og velg Publiser > FTP-vert.

2. Koble til FTP-serveren med brukerinformasjonen din.

3. I dialogboksen Last opp til FTP-vert angir du alle domenenavnene eller URL-adressene for nettsiden din.

Last opp side til FTP-vert
    Løs Typekit-problemer når du laster opp siden din til FTP

Merk:

Hvis en omdirigering er involvert i siden din eller om siden lastes fra et annet domene, så vil du ikke se Typekit-fontene på din publiserte side.

Kan ikke generere webfonter ved publisering av siden din

Når du publiserer din Adobe Muse-nettside ser du følgende feilmelding: «Feil 0: Ikke tilkoblet. Kunne ikke generere kode for å aktivere én eller flere webfonter på side.»

Løsning: Logg av og logg på igjen i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Denne feilen ble korrigert i oppdateringen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fra september 2015. Hvis det ikke er samsvar mellom Muse-påloggingsstatusen, Typekit og Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, vil du fortsette å se denne feilen.

For å løse dette problemet:

1. Lukk Adobe Muse.

2. Gå til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og logg av fra innstillinger.

Feil 0: Ikke tilkoblet i Typekit
    Kan ikke generere kode for å aktivere Typekit-fonter

3. Avslutt Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

4. Start Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på nytt og logg på.

5. Start Adobe Muse på nytt.

Nå kan du publisere og laste opp siden din, og Typekit-fontene vil fungere uten feil.

Kan ikke bruker fontene Skolar Web og Modesto fra Typekit-biblioteket

Du er ikke i stand til å bla gjennom, velge eller bruke fontene Skolar Web og Modesto i dine Adobe Muse-sider.

Løsning: Bruk andre fonter for nye sider

Typekit støtter ikke lenger fontene Skolar Web og Modesto. Du finner mer informasjon i denne kunngjøringen fra Typekit.

Kontoen din har ikke tilgang til Typekit

Når du klikker på Legg til webfonter vil du se en feilmelding som sier at kontoen din ikke har tilgang til Typekit.

Ingen tilgang til Typekit
Kontoen din har ikke tilgang til Typekit

Løsning: Kontakt kundeservice for å sørge for at du ikke har utestående betalinger

Du får ikke tilgang til Typekit via kontoen din hvis en betaling er til behandling eller om en betaling ikke har gått gjennom. Abonnementskontoen får status som suspendert til betalingen gjennomføres. I denne perioden kan du bruke alle Creative Cloud-tjenester, bortsett fra Typekit.

Ta kontakt med kundeservice for å korrigere dette problemet.