Installer eldre versjoner av Adobe Muse

Les dette dokumentet for å få tilgang til direkte nedlastingskobling for Adobe Muse versjoner 2017.0.4 og 2017. 0.2.

Problem

Som en Adobe Muse-bruker kan du ikke laste ned eller installere noen eldre versjoner av Adobe Muse fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Når du starter Creative Cloud-programmet, og klikker på   Installer > Andre versjoner, ser du at Adobe Muse versjoner 2017.0.4 og 2017.0.2 ikke er tilgjengelig for nedlasting.

Oppløsning

Installer Adobe Muse CC 2017.0.4

Windows:

Pakkeinstallasjonsprogrammet lagres til standard nedlastingssted på datamaskin. Klikk på .exe-filen for å fortsette med installasjonen.

macOS:

Installasjonsprogrammet åpnes så snart du laster ned .cmg-filen, og installasjonen starter.

Installer Adobe Muse CC 2017.0.2

Windows:

Pakkeinstallasjonsprogrammet lagres til standard nedlastingssted på datamaskin. Klikk på .exe-filen for å fortsette med installasjonen.

macOS:

Installasjonsprogrammet åpnes så snart du laster ned .cmg-filen, og installasjonen starter.