Les dette dokumentet for å få tilgang til direkte nedlastingskobling for Adobe Muse versjoner 2017.0.4 og 2017. 0.2.

Merk:

Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Problem

Som en Adobe Muse-bruker kan du ikke laste ned eller installere noen eldre versjoner av Adobe Muse fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Når du starter Creative Cloud-programmet, og klikker på   Installer > Andre versjoner, ser du at Adobe Muse versjoner 2017.0.4 og 2017.0.2 ikke er tilgjengelig for nedlasting.

Oppløsning

Installer Adobe Muse CC 2017.0.4

Windows:

Pakkeinstallasjonsprogrammet lagres til standard nedlastingssted på datamaskin. Klikk på .exe-filen for å fortsette med installasjonen.

macOS:

Installasjonsprogrammet åpnes så snart du laster ned .cmg-filen, og installasjonen starter.

Installer Adobe Muse CC 2017.0.2

Windows:

Pakkeinstallasjonsprogrammet lagres til standard nedlastingssted på datamaskin. Klikk på .exe-filen for å fortsette med installasjonen.

macOS:

Installasjonsprogrammet åpnes så snart du laster ned .cmg-filen, og installasjonen starter.