Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Problem

Du får følgende feilmelding når du forsøker å installere Adobe Muse:

"Beklager, det har oppstått en feil.

Applikasjonen kunne ikke installeres, fordi installeringsprogramfilen er skadet. Prøv å skaffe en ny installeringsprogramfil fra applikasjonsforfatteren."

Installeringsfeilmelding

Løsninger

Løsning 1: Installer Adobe AIR

Last du ned og installerer den nyeste versjonen av Adobe AIR.

Når installeringen er fullført, installerer du Adobe Muse på nytt ved å følge trinnene i neste seksjon.

Løsning 2: Avinstaller/reinstaller Adobe Muse

Avinstaller alle utgaver/versjoner av Adobe Muse som allerede er installert, ved å følge trinnene gitt i Avinstaller Adobe Muse.

For å fjerne alle rester, sletter du Adobe Muse-mappen du finner i følgende mappe:

• Mac OS: /Applikasjoner
  • Windows: /Programfiler på 32-biters eller /Programfiler (x86) på 64-biters

Last deretter ned og installer den nyeste versjonen av Adobe Muse for Windows eller MAC OS.