Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Problem

Når du starter eller installerer Adobe Muse, får du feilmeldingen, "En uventet feil oppsto under behandlingen av forespørselen din."

error

Løsninger

Løsningene under tar for seg forskjellige rotårsaker. Følg løsningene etter rekkefølge, test pålogging etter hver løsning.

Løsning 1

Sørg for at Muse ikke kan koble seg til Internett. Det er nødvendig at Muse får tilgang til følgende URL-er for å autentisere en Adobe ID:

• *.adobe.com:443
    • *.adobelogin.com:443

Kontroller tilgangen til disse koblingene ved å besøke disse koblingene i nettleseren. Hvis URL-ene over returnerer innhold fra Adobe eller en blank side, men ikke en "Page Not Found" eller "404"-feil, har du tilgang. Gå videre til Løsning 2.

Løsning 2

Slett opm.db filen i OOBE-mappen på plasseringen nedenfor (avhengig av OS):

• Mac OS: /Users/user_name/Library/Application Support/Adobe
  • Windows XP: Drive:\Documents and Settings\user_name\Local Settings\Application Data\Adobe
  • Windows 7: Drive:\Users\user_name\AppData\Local\Adobe

Hvis sletting av opm.db-filen ikke fikser problemet, gå videre til Løsning 3.

Merk: På Mac 10.7 eller over er det mulig at /Users/user_name/Library-mappen er skjult.

Du kan få tilgang til den ved å gjøre ett av følgende:

• I hvilket som helst Finder-vindu klikker du på Gå-menyen og trykker på Tilvalgstasten for å finneBibliotek i menyen.
  • I hvilket som helst Finder-vindu klikker du på Gå-menyen og velger Gå Til Mappe. I Gå Til Mappe-dialogen skriver du inn "~/Library" og trykker på Tilbake.

I Bibliotek-katalogen åpner du Applikasjonsstøtte, deretter Adobe, deretter OOBE og sletter opm.db-filen der.

Løsning 3

Hvis tilkoblingen din til Internett er via et USB-bredbåndskort, start demoen eller abonnementet fra en datamaskin med Wi-fi eller Ethernet-tilkobling. Adobe jobber for å fikse denne manglende kompatibiliteten.

Hvis ingen løsninger løser påloggingsfeilen, må du starte en chat med en agent. For å gå til chat for Muse, går du til http://helpx.adobe.com/no/contact/index.html og velger Muse fra produkt-hurtigmenyen. Velg Bruke produktet eller tjenesten min fra hurtigmenyen Fortell oss hva du ønsker hjelp med. Velg deretter Jeg trenger fortsatt hjelp.