Les denne feilsøkingsartikkelen for å lese Delte ukjente feil når du publiserer ved å bruke Business Catalyst i Adobe Muse.

Merk:

Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Problem

Når du publiserer din side ved å bruke Publisere til Business Catalyst-alternativet, ser du følgende feil:

«En ukjent autentiseringsfeil har oppstått ved å bruke din Adobe-ID  (SHARED_UNKNOWN_ERROR)

Ukjent autentiseringsfeil når du publiserer Adobe Muse-sider til Business Catalyst
Ukjent autentiseringsfeil når du publiserer Adobe Muse-sider til Business Catalyst

Løsning

Du opplever dette problemet når Adobe Muse og Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ikke er synkroniserte. Du kan også oppleve denne feilen hvis du logger ut av Creative Cloud mens du jobber på Adobe Muse. Hvis du ikke ser påloggingsvinduet umiddelbart, og hvis du fortsetter å publisere ved å bruke Business Catalyst, kan du se denne feilmeldingen.

Les videre for å få vite løsninger for dette problemet:

Løsning 1

1. Logg av Adobe Muse-programmet For å logge av klikker du på Logg av fra hjelpemenyen.

Logg av Adobe Muse-programmet
    Logg av Adobe Muse-programmet

2. Avslutt Adobe Muse-programmet.

3. Start Adobe Muse på nytt og skrive inn Adobe ID og passordet.

Prøv deretter å bruke Publiser til Business Catalyst igjen.

Løsning 2

Hvis problemet fortsatt vedvarer, gjør du følgende trinn:

1. Logg av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. Klikk på tannhjulsikonet øverst til høyre. Velg Innstillinger > Generelt > Logg av.

Logg av Creative Cloud-programmet
    Logg av Creative Cloud-programmet

3. Avslutt Creative Cloud-programmet. Gå til følgende mappeplassering:

• Windows: [Systemstasjon]:\Users\[brukernavn]\AppData\Local\Adobe
    • Mac OS: /Users/[brukernavn]/Library/Application Support/Adobe

Gi OOBE-mappen nytt navn til OOBE_old.

4. Start Creative Cloud-programmet og logg på med Adobe-ID og passord.

5. Gå til Apper-fanen og start Adobe Muse.

Prøv deretter å bruke Publiser til Business Catalyst igjen.