Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Problem

Når du starter Adobe Muse eller Creative Cloud Connection på Windows XP på en virtuell maskin etter at du har tatt i bruk en oppdatering til Adobe Application Manager bes du om logge på.

Løsning

1. Lukk Muse/Creative Cloud Connections.

2. Åpne binær katalog i installasjonskataloger. Plasseringer for produkt og operativsystem er oppført nedenfor.

Muse

På Windows 64 biters: \Program Files (x86)\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

For eksempel: C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

På Windows 32-biters: \Program Files\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

På Mac: /Applications/Adobe Muse.app/Contents/Resources/META-INF/AIR/extensions/com.adobe.ims.extensions/META-INF/ANE/MacOS-x86/IMSLibANE.framework/Versions/A/Libraries

Creative Cloud Connection

På 64 biters: \Program Files\Adobe\Adobe Creative Cloud Connection (64-biters)

På Windows 32-biter, it's generally \Program Files\Adobe\Adobe Creative Cloud Connection

På Mac: /Applications/Adobe Creative Cloud Connection/Adobe Creative Cloud Connection.app/Contents

3. Gi nytt navn til binære IMSLib.dll (Windows) eller IMSLib.dylib (Mac) ved å legge til ".bak" til enden av filnavnet (for eksempel, IMSLib.dll.bak).

Merk:

Hvis det er nødvendig å oppdatere Muse eller Creative Cloud Connection, må du sørge for at du har gjenopprettet de originale filene eller utføre en ny installering av programmet.

4. Last ned og trekk ut den nye versjonen av filen, og plasser den deretter i samme mappen som originalen. Nedlastingslenken er under disse instruksjonene.

5. Start Muse/Creative Cloud Connections og logg på.

Last ned