Uventet feil ved publisering av Business Catalyst-nettsted

Les dette emnet for å løse feil som inntreffer når du publiserer et Adobe Muse-nettsted ved å bruke Business Catalyst.

Feil oppstår ved publisering av Business Catalyst-nettsted

Når du publiserer et nettsted til Business Catalyst. møter du følgende feil:

«En uventet Adobe Business Catalyst-feil [0, 0] har oppstått."

En uventet Adobe Business Catalyst-feil [0, 0] har oppstått.
En uventet Adobe Business Catalyst-feil [0, 0] har oppstått.

Løsning 1: Opprett en annen Windows-administratorkonto.

Opprett en administratorkonto for ditt Windows-system, og publiser deretter siden din til Business Catalyst ved å bruke den nye kontoen. For mer informasjon, se Opprett en brukerkonto.

Løsning 2: Tilbakestill Internet Explorer

1. Lukk Adobe Muse og åpne Internet Explorer.
  2. Gå til verktøy velg > Alternativer for Internett.
  3. Klikk på kategorien Avansert og velg TILBAKESTILL under Tilbakestill Internet Explorer-innstillinger.