Systemkrav for Adobe Muse CC 2017.1

Windows

• Intel Core 2- eller AMD Athlon 64-prosessor, 2 GHz eller raskere
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64-biters), Windows 8.1 (64-biters), Windows 10 (64-biters) eller Windows Anniversary Update
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB tilgjengelig plass på harddisken for installasjonen. Ytterligere plass (ca. 1,5 GB) kreves under installeringen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

macOS

• Intel-prosessor med flere kjerner og 64-bitstøtte
  • macOS v10.12, eller OS X v10.11 (64-bit), eller v10.10 (64-bit)
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB tilgjengelig plass på harddisken for installasjonen. Ytterligere plass (ca. 1,5 GB) kreves under installeringen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett*

Merk:

* MELDING TIL BRUKERE: Du må ha Internett-tilkobling og Adobe ID samt godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er bare tilgjengelige for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av tilleggsvilkår for bruk og Adobes personvernerklæring på Internett (se http://www.adobe.com/no/legal.html). Det kan være at programmer og tjenester ikke er tilgjengelige i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avsluttes uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.

Hvis du bruker Windows 7 eller Windows 8.1, må du installere følgende oppdateringer:

• For Windows 7: Se dette dokumentet hvis du vil ha mer informasjon om Windows Update.
  • For Windows 8.1: Se dette dokumentet hvis du vil ha mer informasjon om Windows Update.

Du må også installere oppdateringen for Universal C Runtime i Windows.

Systemkrav for Adobe Muse CC 2017

Windows

• Intel Core 2- eller AMD Athlon 64-prosessor, 2 GHz eller raskere
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64-biters), Windows 8.1 (64-biters) eller Windows 10 (64-biters)
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB tilgjengelig plass på harddisken for installasjonen. Ytterligere plass (ca. 1,5 GB) kreves under installeringen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

macOS

• Intel-prosessor med flere kjerner og 64-bitstøtte
  • macOS v10.12, eller OS X v10.11 (64-bit), eller v10.10 (64-bit)
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB tilgjengelig plass på harddisken for installasjonen. Ytterligere plass (ca. 1,5 GB) kreves under installeringen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett*

Merk:

* MELDING TIL BRUKERE: Du må ha Internett-tilkobling og Adobe ID samt godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er bare tilgjengelige for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av tilleggsvilkår for bruk og Adobes personvernerklæring på Internett (se http://www.adobe.com/no/legal.html). Det kan være at programmer og tjenester ikke er tilgjengelige i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avsluttes uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.

Hvis du bruker Windows 7 eller Windows 8.1, må du installere følgende oppdateringer:

• For Windows 7: Se dette dokumentet hvis du vil ha mer informasjon om Windows Update.
  • For Windows 8.1: Se dette dokumentet hvis du vil ha mer informasjon om Windows Update.

Du må også installere oppdateringen for Universal C Runtime i Windows.

Systemkrav for Adobe Muse CC 2015.2

Windows

• Intel Core 2- eller AMD Athlon 64-prosessor, 2 GHz eller raskere
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64-biters), Windows 8.1 (64-biters) eller Windows 10 (64-biters)
  • 2 GB RAM
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

Hvis du bruker Windows 7 eller Windows 8.1, må du installere følgende oppdateringer:

Du bør også installere oppdateringen for Universal C Runtime i Windows.

macOS

• Intel-prosessor med flere kjerner og 64-bitstøtte
  • OS X 10.9, 10.10 (64-biters) eller 10.11 (64-biters)
  • 2 GB RAM
  • Internett-forbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett*

Merk:

* MELDING TIL BRUKERE: Du må ha Internett-tilkobling og Adobe ID samt godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er bare tilgjengelige for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av tilleggsvilkår for bruk og Adobes personvernerklæring på Internett (se http://www.adobe.com/no/legal.html). Det kan være at programmer og tjenester ikke er tilgjengelige i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avsluttes uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.

Systemkrav for Adobe Muse CC (2015.1 og 2015)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-prosessor (2GHz eller raskere) med 64-bitstøtte
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (64-biters), Windows 8 (64-biters), Windows 8.1 (64-biters) eller Windows 10.0 (64-biters)
  • 1 GB RAM
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*
  • De nettbaserte Adobe-tjenestene som er integrert med Adobe Muse CC, er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre

Merk:

32-biters systemer støttes ikke lenger med Adobe Muse CC 2014 og senere versjoner.

macOS

• Intel-prosessor med 64-bitstøtte
  • OS X versjon 10.9, 10.10 eller 10.11
  • 1 GB RAM
  • De nettbaserte Adobe-tjenestene som er integrert med Adobe Muse CC, er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

Merk:

32-biters systemer støttes ikke lenger med Adobe Muse CC 2014 og senere versjoner.

* MELDING TIL BRUKERE: Du må ha Internett-tilkobling og Adobe ID og godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er bare tilgjengelige for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av tilleggsvilkår for bruk og Adobes personvernerklæring på Internett (se http://www.adobe.com/no/legal.html). Det kan være at programmer og tjenester ikke er tilgjengelige i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avsluttes uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.

Systemkrav og språkversjoner for Adobe Muse CC (2014)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-prosessor (2 GHz eller raskere) med 64-bitstøtte
  • Microsoft Windows Server 2008 R2, Windows 7 med Service Pack 1 (64-biters), Windows 8 (64-biters) eller Windows 8.1 (64-biters)
  • 2 GB RAM
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*
  • De nettbaserte Adobe-tjenestene som er integrert med Adobe Muse CC, er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre

Merk: Fra og med juni 2014 støttes ikke 32-biters systemer lenger.

macOS

• Intel-prosessor med 64-bitstøtte
  • OS X versjon 10.7, 10.8, 10.9 eller 10.10
  • 2 GB RAM
  • De nettbaserte Adobe-tjenestene som er integrert med Adobe Muse CC, er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre
  • Internett-tilkobling og registrering kreves til påkrevd programvareaktivering, validering av medlemskap og tilgang til nettbaserte tjenester*

Merk: Fra og med juni 2014 støttes ikke 32-biters systemer lenger.

* MERKNAD TIL BRUKERE: Du må ha Internett-tilkobling, Adobe ID og godta lisensavtalen for å aktivere og bruke dette produktet. Dette produktet kan integreres med eller gi tilgang til bestemte Internett-vertstjenester fra Adobe eller tredjeparter. Adobe-tjenester er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke til ytterligere vilkår for bruk og Adobes personvernerklæring. Det er ikke sikkert at programmene og tjenestene er tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og de kan endres eller avvikles uten varsel. Tilleggskostnader eller medlemskapsavgifter kan gjelde.

Språkversjoner

Adobe Muse CC støttes på følgende språk:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

日本語

繁體中文

한국어

Systemkrav for Adobe Muse CC

Windows

• 2,33 GHz Intel® Pentium® 4-prosessor eller raskere, eller AMD Athlon® 64 2800+-prosessor eller raskere
  • Microsoft® Windows® XP Home, Professional eller Tablet PC Edition med Service Pack 3, Windows Server® 2003 eller 2008, Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (inkludert 64-biters versjoner) med Service Pack 2, Windows 7; Windows 8 eller Windows 8.1
  • 1 GB RAM
  • Adobe® AIR® 3.3

macOS

• Intel Core™ Duo-prosessor eller raskere
  • OS X versjon 10.6 til 10.9
  • 1 GB RAM
  • Adobe AIR 3.3

Last ned nyeste versjon av Adobe AIR.

De nettbaserte Adobe-tjenestene som er integrert med Adobe Muse CC, er bare tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever en Internett-tilkobling pluss samtykke til ytterligere vilkår.

Merk: Windows 2000 og PowerPC® for macOS støttes ikke.