Legge til et sammensatt skjema på Adobe Muse-webområder

JotForm er en webbasert tjeneste for bygging av WYSIWYG-skjemaer som brukes til å bygge komplekse skjemaer. Du kan bruke JotForm til å lage skjemaer, integrere dem på området ditt og motta svar via e-post. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om JotForm.

Ved hjelp av en JotForm-tjeneste kan du la en besøkende på websiden laste opp dokumenter, lage spørreundersøkelser, bruke en hendelseskalender, med mer. Det er vanligvis en komplisert prosess å opprette og bygge inn et slikt skjema i en webside, men det er ikke tjenestens tre-trinns prosess i JotForm-kontrollprogrammet.

Last ned JotForm-kontrollprogram

1. Åpne følgende kobling i arkivet for kontrollprogrammer i Muse, i en nettleser:

http://musewidgets.com/collections/all/products/jotform-widget

2. Klikk knappen for å hente dette kontrollprogrammet.

JotForm-kontrollprogrammet lastes ned til standardmappen for nedlastinger. Mappen for nedlastinger er konfigurert på ulike måter avhengig av nettleseren du brukte til å laste ned kontrollprogrammet og operativsystemet på datamaskinen.

Legge til og konfigurere et sammensatt skjema

Hvis du vil legge til et komplekst skjema på en webside, gjør du følgende:

1. I Adobe Muse velger du Vindu > Bibliotek for å åpne Bibliotek-panelet. Hvis du ikke har gjort det allerede, klikker du på -knappen og importerer JotForm-kontrollprogrammet du lastet ned. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned kontrollprogrammet, kan du se Last ned JotForm-kontrollprogrammet.

2. I Bibliotek-panelet velger du JotForm > JotForm og drar kontrollprogrammet til websidelerretet.

3. Velg JotForm-kontrollprogrammet, og klikk for å åpne Alternativer-panelet.

4. I Alternativer-panelet angir du følgende:

JotForm ID

Gir JotForm-skjemaet en unik ID.

Allow Form Scrolling

Du kan velge å aktivere rullelinjen på skjemaet. Alternativet Allow scrolling er nyttig hvis du har et stort skjema som må passe i et lite område fordi det gjør at besøkende kan bla i skjemaområdet.

5. Klikk utenfor Alternativer-panelet for å fullføre. Forhåndsvis websiden eller området ved hjelp av Forhåndsvisning-modusen i Adobe Muse, eller velg Fil > Page in Browser.