Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Bildealbumkaruseller er funksjon du bare må ha i bedrifts-, portefølje- eller webområdemaler. En bildealbumkarusell er et interaktivt webelement som lar brukerne bla gjennom bilder ved hjelp av en skyvekontroll. Som webdesigner kan du velge å vise frem gode bilder i bildekarusellene. I Adobe Muse kan du legge til, konfigurere, endre størrelse på og plassere fotoalbumkaruseller på området ditt med noen få enkle trinn.

Last ned Carousel Gallery-kontrollprogrammet

1. Klikk knappen for å hente dette kontrollprogrammet.

Carousel Gallery-kontrollprogrammet lastes ned til standardmappen for nedlastinger. Mappen for nedlastinger er konfigurert på ulike måter avhengig av nettleseren du brukte til å laste ned kontrollprogrammet og operativsystemet på datamaskinen.

Legge til og konfigurere et karusellmenygalleri

Hvis du vil legge til et Carousel Gallery på en webside, gjør du følgende:

1. I Adobe Muse velger du Vindu > Bibliotek for å åpne Bibliotek-panelet. Hvis du ikke har gjort det allerede, klikker du på -knappen og importerer Carousel Gallery-kontrollprogrammet.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned Carousel Gallery-kontrollprogrammet, kan du se Last ned Carousel Gallery-kontrollprogrammet.

2. I Bibliotek-panelet velger du Carousel Gallery > Carousel Gallery og drar kontrollprogrammet til websidelerretet.

3. Isoler og velg kontrollprogrammet for å laste inn bilder i Carousel Gallery, og klikk knappen for å åpne Alternativer-panelet.

CarouselGalleryImageLoader
  4. Gjør ett av følgende i Alternativer-panelet:

• Klikk Legg til fil og bla til en plassering på datamaskinen for å velge et bilde.
    • Angi en funksjonell kobling til et bilde i Bildekobling-feltet.

Angi handlingen for alle bildene du vil legge til i karusellen.

5. Velg Carousel Gallery-kontrollprogrammet, og klikk knappen for å hente frem Alternativer-panelet.

CarouselGalleryWidget
  6. I Alternativer-panelet angir du følgende:

Automatisk avspilling

Tillat bildealbumkarusellen å rulle automatisk på websiden.

Avstand for bildeskille

Angi avstanden mellom bilder i karusellen.

Images Width

Angi maksimal bredde for bildene i bildepunkter.

Images Height

Angi maksimal høyde for bildene i bildepunkter.

7. Klikk utenfor Alternativer-panelet for å fullføre. Forhåndsvis websiden eller området ved hjelp av Forhåndsvisning-modusen i Adobe Muse, eller velg Fil > Page in Browser.

CarouselGalleryPreview