Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Adobe Muse lar deg selge varer via kontrollprogrammet Shopify Cart. Shopify er en løsning for handel på Internett du kan bruke til å lage en nettbutikk for å selge varene dine. Med Shopify kan du organisere alle produktene, tilpasse nettbutikken og godta betalinger med betalingskort samt spore og svare på bestillinger – alt med et par museklikk.

Adobe Muse krever at du åpner en konto på Shopify før du konfigurerer kontrollprogrammet Shopify. Når kontrollprogrammet er konfigurert, kan du bruke Shopify-kontoen til å konfigurere nettbutikken og selge varene i løpet av kort tid.

Last ned Shopify-kontrollprogram

1. Åpne den følgende koblingen i en nettleser:

2. Klikk knappen for å hente dette kontrollprogrammet.

Shopify-kontrollprogrammet lastes ned til standardmappen for nedlastinger. Mappen for nedlastinger er konfigurert på ulike måter avhengig av nettleseren du brukte til å laste ned kontrollprogrammet og operativsystemet på datamaskinen.

Legge til og konfigurere handlevogn

Gjør det følgende for å legge til og konfigurere Shopify-knappen:

Merk:

Før du begynner å konfigurere Shopify-kontrollprogrammet i Adobe Muse, må du kontrollere at du konfigurerer butikken og legger til produkter på Shopify-kontoen.

1. I Adobe Muse velger du Vindu > Bibliotek for å åpne Bibliotek-panelet. Hvis du ikke har gjort det allerede, klikker du -knappen og importerer Shopify-kontrollprogrammet.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned Shopify-kontrollprogrammet, kan du se Last ned Shopify-kontrollprogrammet.

2. I Bibliotek-panelet velger du Adobe-kontrollprogrammer > Shopify-kontrollprogram og drar kontrollprogrammet til websidelerretet.

3. Velg kontrollprogrammet Shopify, og klikk for å hente frem Alternativer-panelet.

ShopifyButton
  4. I Alternativer-panelet angir du følgende:

Butikknavn

Skriv inn navnet på butikken. Hvis butikkens URL-adresse for eksempel ble musewidgeits.shopify.com, angir du musewidgets.

Elementtittel

Angi en tittel på elementet. Tittelen kan være navnet på produktet.

Knappetype

Angi om du bare vil vise Kjøp-knappen.

Knappens tekst

Standard er Kjøp nå, men du kan gi nytt navn etter det som kreves for designen din.

Knappens farge

Bruk fargevelgeren til å angi knappens farge.

Størrelse

Du kan angi at knappen vises i kompakt (225 bp) eller vanlig (450 bp) størrelse.

Send brukeren til

Angi hvor du vil at besøkende på siden skal omdirigeres når du klikker Shopify-knappen.

5. Klikk utenfor Alternativer-panelet for å fullføre. Forhåndsvis websiden eller området ved hjelp av Forhåndsvisning-modusen i Adobe Muse, eller velg Fil > Page in Browser.

Legge til og konfigurere Shopify-knappen

Gjør det følgende for å legge til og konfigurere Shopify-kontrollprogrammet:

Merk:

Før du begynner å konfigurere Shopify-kontrollprogrammet i Adobe Muse, må du kontrollere at du konfigurerer butikken og legger til produkter på Shopify-kontoen.

1. I Adobe Muse velger du Vindu > Bibliotek for å åpne Bibliotek-panelet. Hvis du ikke har gjort det allerede, klikker du -knappen og importerer Shopify-kontrollprogrammet.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned Shopify-kontrollprogrammet, kan du se Last ned Shopify-kontrollprogrammet.

2. I Bibliotek-panelet velger du Adobe-kontrollprogrammer > Shopify-knapp og drar Shopify-knappen til websidelerretet.

3. Velg Shopify-knappen, og klikk -knappen for å hente frem Alternativer-panelet.

ShopifyButtonOptions
  4. I Alternativer-panelet angir du følgende:

Shopify-navn

Skriv inn navnet på Shopify-butikken. Hvis butikkens URL-adresse for eksempel ble musewidgeits.shopify.com, angir du musewidgets.

ID(er) for Shopify-samling(e)

Oppgi ID for Shopify-samlingen(e).

5. Klikk utenfor Alternativer-panelet for å fullføre. Forhåndsvis websiden eller området ved hjelp av Forhåndsvisning-modusen i Adobe Muse, eller velg Fil > Page in Browser.