Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Det er en vanlig oppgave for webdesignere å bygge inn lydfiler i webområder. Musikere kan vise frem verkene sine enkelt ved å legge til lydfiler på et webområde. Noen ganger når du designer webområder med musikalsk tema, legges lyd til som bakgrunnsmusikk for å utfylle innholdet på området.

Du kan bruke Audio Player-kontrollprogrammet i Adobe Muse til å legge til lydfiler på webområdet på en enkel måte, og du kan gi besøkende muligheten til å kontrollere avspillingen. Når Audio Player-kontrollprogrammet dras inn på webområdelerretet, legges det til en lydspiller med utseende du kan endre, og avspillingskontroller. Du kan velge å inkludere MP3-, OGG- eller WAV-filer.

Last ned Audio Player-kontrollprogrammet

1. Åpne den følgende koblingen i en nettleser:

http://musewidgets.com/collections/all/products/audio-player-widget

2. Klikk knappen for å hente dette kontrollprogrammet.

Audio Player-kontrollprogrammet lastes ned til standardmappen for nedlastinger. Mappen for nedlastinger er konfigurert på ulike måter avhengig av nettleseren du brukte til å laste ned kontrollprogrammet og operativsystemet på datamaskinen.

Legge til og konfigurere en lydspiller

Du gjør det følgende for å legge til lyd på en webområde:

1. I Adobe Muse velger du Vindu > Bibliotek for å åpne Bibliotek-panelet. Hvis du ikke har gjort det allerede, klikker du på -knappen og importerer Audio Player-kontrollprogrammet.

Du finner informasjon om nedlasting av Audio Player-kontrollprogrammet i Last ned Audio Player-kontrollprogram.

2. I Bibliotek-panelet velger du Lydspiller > Lydspiller og drar kontrollprogrammet til webområdelerretet.

3. Velg Audio Player-kontrollprogrammet, og klikk knappen for å åpne Alternativer-panelet.

AudioPlayer
  4. I Alternativer-panelet angir du følgende:

Bruk MP3, Bruk OGG, Bruk WAV

Velg riktig filformat for lyden du vil legge til. Du kan velge å bruke MP3-, OGG- eller WAV-filer.

Lydfiler

Klikk Legg til fil for filformatet for å bla til plasseringen, og velg lydfilen du vil legge til på webområdet.

Gjør bakgrunnen gjennomsiktig

Angi om du vil gjøre lydspillerens bakgrunn gjennomsiktig.

Formater lydspilleren

Bruk fargevelgere til å formatere lydspillerens komponenter: Hovedfarge, Delskillelinjer, Tekst og ikoner, Fremdriftslinje, Fremdriftslinjens bakgrunn og Pekerfølsomt bilde.

5. Klikk utenfor Alternativer-panelet for å fullføre. Forhåndsvis websiden eller området ved hjelp av Forhåndsvisning-modusen i Adobe Muse, eller velg Fil > Page in Browser.