Lær hvordan du tilpasser porteføljeområdet ditt ved hjelp av Adobe Muse-startmaler.

Merk:

Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Laste ned oppstartsfilen

Fotografiene dine vil skille seg ut i denne porteføljen, enten det er på PC eller mobil.

Følg denne fremgangsmåten for å få en gratis oppstartsfil for fotoportefølje:

1. Last ned filen fra Adobe Muse-ressurser.
  2. Start Adobe Muse.
  3. Åpne filen.

Tilpasse bildene i lysbildefremvisningen

Følg denne fremgangsmåten for å legge foto til i lysbildefremvisningen:

1. Dobbeltklikk hjemmesiden i Planlegg-visning for å åpne den i Design-visning.
Dobbeltklikk sider i Planlegg-visningen i Muse for å åpne dem i Design-visningen.
Dobbeltklikk sider i Planlegg-visningen for å åpne dem i Design-visningen.

1. Klikk standardbildet for å velge kontrollprogrammet for komplett lysbildefremvisning.
Velg kontrollprogrammet for komplett lysbildefremvisning
Velg kontrollprogrammet for komplett lysbildefremvisning

1. Klikk den blå pilknappen øverst til høyre for å vise menyen for lysbildefremvisning.
  2. Klikk mappeknappen ved siden av Legg til bilder.
Legg til bilder i kontrollprogrammer for lysbildefremvisning i Adobe Muse
Legg til bilder til i kontrollprogrammet for lysbildefremvisning i Adobe Muse

1. Trykk Skift-tasten og klikk i vinduet Import som vises, for å velge flere tilgrensende bildefiler på datamaskinen. Eller hvis du foretrekker, trykker og holder du nede Kommando-tasten (Mac) eller Ctrl-tasten (Windows) mens du velger flere ikke-tilgrensende bildefiler fra en mappe eller et innholdselement.
  2. Klikk Åpne for å laste inn bildene som er valgt, i lysbildefremvisningen.
Last merkede bilder til Adobe Muse lysbildefremvisningen din
Last merkede bilder til lysbildefremvisningen din

Merk:

Selv om bildene du har valgt, har forskjellige dimensjoner og ulikt størrelsesforhold, skaleres de av alternativet Fyll ramme proporsjonalt slik at de passer perfekt i dimensjonene på siden.

Nå kan du legge til foto i telefon-layouten på følgende måte:

1. Bytt til Planlegg-visning.
Bytt til Plan-visningen i Adobe Muse
Bytt til Plan-visningen i Adobe Muse

1. Dobbeltklikk hjemmesiden i Planlegg-visning for å åpne den i Design-visning.
  1. Klikk standardbildet for å velge kontrollprogrammet for komplett lysbildefremvisning.
  2. Klikk den blå pilknappen øverst til høyre for å vise menyen for lysbildefremvisning.
  3. Klikk mappeknappen ved siden av Legg til bilder.
  4. Trykk Skift-tasten og klikk i vinduet Import som vises, for å velge flere tilgrensende bildefiler på datamaskinen. Eller hvis du foretrekker, trykker og holder du nede Kommando-tasten (Mac) eller Ctrl-tasten (Windows) mens du velger flere ikke-tilgrensende bildefiler fra en mappe eller et innholdselement.
  5. Klikk Åpne for å laste inn bildene som er valgt, i lysbildefremvisningen.

Tilpasse teksten

Fortell publikum hva du holder på med. Oppdater teksten for å vise hvem du er, og hva du gjør som fotograf.

Følg denne fremgangsmåten for å tilpasse teksten:

1. Dobbeltklikk teksten du vil endre, for å hente opp tekstvelgeren.
  2. Uthev teksten du vil endre.
Tilpass kontrollprogrammet for lysbildefremvisning ved å endre på teksten
Tilpass kontrollprogrammet for lysbildefremvisning ved å endre på teksten

1. Skriv inn ønsket tekst.
Skriv inn ønsket tekst i Adobe Muse
Skriv inn ønsket tekst

1. Når du er fornøyd med den nye teksten, velger du vanlig utvalgsverktøy.
Velg utvalgsverktøyet på verktøylinjen.
Velg utvalgsverktøyet på verktøylinjen.

Nå kan du tilpasse teksten i telefon-layouten på følgende måte:

1. Bytt til Planlegg-visning.
Tilpass Telefon-layouten til Adobe Muse-området ditt
Tilpass Telefon-layouten til Adobe Muse-området ditt

1. Velg Telefon-layout.
Velg Telefon-layouten (alternativ layout)
Velg Telefon-layouten (alternativ layout)

1. Dobbeltklikk hjemmesiden i Planlegg-visning for å åpne den i Design-visning.
Åpne Hjem-siden i Design-visningen i Adobe Muse
Åpne Hjem-siden i Design-visningen

1. Dobbeltklikk teksten du vil endre, for å hente opp tekstvelgeren.
  2. Uthev teksten du vil endre.
  3. Skriv ønsket tekst.
  4. Når du er fornøyd med den nye teksten, velger du vanlig markør.

Publisere området

Følg denne fremgangsmåten for å publisere området med fotoporteføljen:

1. Klikk Publiser-knappen.
Publiser det tilpassede Adobe Muse-området
Publiser det tilpassede Adobe Muse-området

1. Angi områdenavnet, og trykk OK.
Angi et navn for Adobe Muse-området
Angi et navn for Adobe Muse-området

1. Trykk OK
Kontroller at publisering er fullført
Kontroller at publisering er fullført

Nå har du et porteføljeområde på nett som du kan dele med venner, familie og fremtidige kunder.