Last ned Muse-maler, -kontrollprogrammer og andre verktøy fra Adobe Add-ons som kan brukes i Adobe

Merk:

Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Med Adobe Muse kan du laste ned og bruke designelementer (maler, kontrollprogrammer og mer) fra Adobe Add-ons. Elementer du laster ned fra Adobe Add-ons, kan administreres ved hjelp av Bibliotek-panelet i Adobe Muse (hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Ordne og bruke designelementer på nytt ved hjelp av Bibliotek-panelet). Tidligere lå designelementer og andre verktøy på Adobe Muse Exchange. Disse designelementene har nå blitt overført til Adobe Add-ons, den nye markedsplassen på Internett for Creative Cloud-programmer. Adobe Muse er tett integrert med Creative Cloud.

Slik får du tilgang til Adobe Add-ons

Du kan åpne Adobe Add-ons på av en av følgende måter:

• Åpne https://creative.adobe.com/addons direkte ved hjelp av en webleser.
  • Åpne Adobe Add-ons fra Bibliotek-panelet (Vinduer > Bibliotek ) i Adobe Muse. Klikk hyperkoblingen for å starte standardwebleseren, og gå til Adobe Add-ons.
Åpne Adobe-Add-ons for Adobe Muse
Åpne Adobe Add-ons

Klikk Logg på, og angi legitimasjonen din for Creative Cloud.

Logg på Creative Cloud-kontoen din
Logg på Creative Cloud-kontoen din

Hente tillegg fra Creative Cloud

1. Åpne og logg på Adobe Add-ons. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Åpne Adobe Add-ons.
  2. Klikk Adobe Muse-koblingen i det venstre navigasjonsfeltet for å vise tillegg for Adobe Muse. Hvis du åpnet Adobe Add-ons fra inne i Adobe Muse, viser siden automatisk tillegg relatert til Adobe Muse.
Hente tillegg fra Creative Cloud
Hente tillegg fra Creative Cloud

1. Bla til og klikk tillegget du vil hente.
  2. Avhengig av tillegget du valgte, gjør du én av følgende:
    1. Betalt tillegg: Klikk knappen for å omdirigere til betalingssiden. Når ordren din er fullført, blir du omdirigert tilbake til tilleggssiden.
Velg et betalt tillegg for Adobe Muse
Velg et betalt tillegg

b. Gratis tillegg: Klikk Gratis-knappen for å hente det valgte tillegget.
Velg et gratis tillegg for Adobe Muse
Velg et gratis tillegg

1. Tillegget er nå lastet ned til nedlastingsmappen. Bla til nedlastingsmappen på datamaskinen for å få tilgang til tillegget du har lastet ned.

Merk:

Hvis du ikke ser tillegget i nedlastingsmappen, kontrollerer du at du har logget deg på Creative Cloud-programmet.

Importere tillegg til Bibliotek-panelet

Se Ordne og bruke designelementer på nytt i Adobe Muse for å få informasjon om importering, administrering og gjenbruk av tillegg for designen på webområdet ditt.