Gjør deg kjent med standardsnarveiene i Adobe Muse, og finn ut hvordan du tilpasser dem.

Merk:

Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Du kan øke farten på arbeidsflyten din etter hvert som du blir bedre kjent med tastatursnarveiene for Muse. Velg blant disse nedlastbare filene for Mac og Windows.

Last ned

Last ned