Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Adobe Muse selges som abonnement for at Adobe Muse-teamet skal kunne gjøre forbedringer raskt og reagere raskere på stadig skiftende webteknologier.

Hvis du er Adobe Muse-abonnent, kan du bidra til å forme fremtidige versjoner ved å delta i Adobe Muse-betaprogrammet. Ved å gjøre en liten endring i innstillingene for Adobe Muse-programvaren kan du muliggjøre installasjon av Adobe Muse-betaprogramvaren hver gang utviklerne lager en ny beta-versjon. Du kan få tilgang til og utforske det aller nyeste av Adobe Muse-funksjoner – og hvis du har kommentarer eller forslag, kan du informere Adobe Muse-teamet om det, slik at de kan forbedre neste versjon.

Jobbe med Adobe Muse-betaprogramvaren

Følg disse trinnene hvis du vil begynne å bruke Adobe Muse-betaprogramvaren med én gang:

1. Start Adobe Muse.

2. Velg Hjelp > Hjelp oss å forbedre Adobe Muse.

fig_01
    Velg alternativet Hjelp oss å forbedre Adobe Muse fra Hjelp-menyen.

Det vises et vindu med to deltakeralternativer:

• Bli med i Adobe Muse-betaprogrammet
    • Delta i Adobes produktforbedringsprogram

Du kan velge ett av alternativene eller begge.

fig_02
    Merk av for alternativene du vil aktivere.

Hvis du aktiverer det første alternativet for å bli med i Adobe Muse-betaprogrammet, vil du automatisk bruke betaversjonen av programvaren. Betaprogramvaren vil erstatte den gjeldende installerte versjonen din av Adobe Muse, slik at du kan begynne å jobbe med de nyeste funksjonene umiddelbart.

Etter hvert som det lanseres nye betaversjoner av Adobe Muse, vises det automatiske varsler – akkurat som arbeidsområdet i Adobe Muse varsler deg når den offisielle versjonen er oppdatert.

Hvis du aktiverer det andre alternativet for å bli med i Adobe-produktforbedringsprogrammet, vil programvaren innimellom sende anonyme datarapporter til Adobe Muse-utviklerne, slik at de kan lære mer om hvordan designere jobber med Adobe Muse for å lage områder. Denne informasjonen hjelper dem å ta informerte beslutninger om hvordan de kan forbedre Adobe Muse.

3. Velg de ønskede avmerkingsboksene, og klikk deretter OK.

Det er alt som skal til for å begynne å delta og bruke betaversjonen av Adobe Muse.

Merk:

Du kan ikke kjøre Adobe Muse-betaprogramvaren og den offisielle versjonen av Adobe Muse samtidig. Betaprogramvare inneholder nye funksjoner som kanskje ikke fungerer som de skal, siden produktet er i stadig utvikling. Vurder å gå tilbake den offisielle versjonen av Adobe Muse-programvaren når du jobber på et prosjekt for en kunde eller har en tidsfrist. Du må også være klar over at filene som du oppretter i betaversjonen av programvaren, kanskje ikke er kompatible med den offisielle versjonen. I noen tilfeller vil funksjoner som du legger til på sider med Adobe Muse-betaprogramvaren, kanskje ikke fungere når de publiseres.

Gjenopprette programvaren din tilbake til gjeldende versjon av Adobe Muse (ikke beta)

Du kan når som helst velge å slutte å delta i Adobe Muse-betaprogrammene.

1. Velg Hjelp > Hjelp oss å forbedre Adobe Muse.

2. I dialogboksen Hjelp oss å forbedre Adobe Muse fjerner du avmerkingen i de aktuelle avmerkingsboksene og klikker OK.

Det vises en varselmelding som ber deg avslutte Adobe Muse og starte programmet på nytt.

3. Neste gang du starter Adobe Muse, vises det en oppdateringsmelding som ber deg installere den nyeste offisielle versjonen av Adobe Muse-programvaren.

Sende tilbakemeldinger

Når du jobber med Adobe Muse-betaprogramvaren, vil du oppdage nye funksjoner som kanskje bare er delvis ferdige. Du vil kanskje se områder som kan forbedres, eller oppdage feil. Og når du designer områder, vil du kanskje ønske deg funksjoner som vil gjøre Adobe Muse mer effektivt og enklere å bruke. Adobe Muse-teamet vil svært gjerne høre om dine kommentarer, spørsmål og funksjonsforespørsler, slik at de kan planlegge fremtidige mål for utviklerne.

Adobe Muse er under stadig utvikling. Hvis du har kommet på noen tilbakemeldinger mens du har jobbet med Adobe Muse, som du vil dele med oss, kan du følge disse trinnene:

1. Klikk for ja til å delta, og logg på med Adobe-ID-en din. Foreslå en idé til en ny funksjon eller en forbedring, send inn en feil eller still spørsmål om et problem du har oppdaget.

2. Legg inn informasjonen din i Adobe Muse Public Beta-forumet, inkludert URL-en til området ditt og en beskrivelse av problemet eller forslaget (hvis relevant).

Disse tilbakemeldingene gjør Adobe Muse-teamet i stand til å evaluere området ditt og komme på måter de kan forbedre Adobe Muse på for å gjøre det enklere å bruke, og samtidig tilby flere nyttige funksjoner som du kan bruke til å designe områdene dine.