Adobe Muse legger ikke lenger til nye funksjoner, og kundestøtte opphører 26. mars 2020. Hvis du vil ha detaljert informasjon og hjelp, kan du se siden for tjenesteopphør for Adobe Muse.

Muse_128_128

Adobe Muse CC 2014 inneholder funksjoner som gjør at du kan opprette og publisere dynamiske webområder for stasjonære og mobile enheter, uten at du trenger å kode. Les mer for å få en innføring i de nye funksjonene som er tilgjengelige i Adobe Muse CC 2014, og koblinger til andre ressurser som gir mer informasjon.

Adobe Muse CC 2014.3 - februar 2015

Oppdateringen Adobe Muse CC 2014.3.1 løser kritiske problemer. Hvis du vil ha en fullstendig liste over problemer som løses i denne oppdateringen, kan du se Produktmerknader.

Februar 2015-versjonen av Adobe Muse CC 2014.3 lar deg arbeide raskere med innholdsrike områder med raskere, jevnere, mer intuitive designfunksjoner og forbedrede innlastingstider for publiserte områder.

Forbedret brukervennlighet

Adobe Muse CC har følgende forbedringer for brukervennlighet. Forbedringene gjør daglige oppgaver raskere, krever mindre manuelt arbeid og bidrar til å forbedre hvor effektive sentrale arbeidsflyter er.

Forbedringer i Planlegg-visningen

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Når du oppretter områdekart i Planlegg-visningen, hjelper følgende forbedringer deg med å gjøre oppgaver raskt og mer effektivt:

Dra en malside for å legge til en side på området.
Dra en malside for å legge til en side på området.

Sider merket "Ikke eksporter" er nå visuelt annerledes.
Vær oppmerksom på at sider merket "Ikke eksporter" er nå visuelt annerledes.

Skjulte sider utvides når du legger til en underordnet side.
Vær oppmerksom på at skjulte sider utvides når du legger til en underordnet side.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du oppretter områdekart ved hjelp av Adobe Muse CC, kan du se Opprette områdekart.

Forbedret designtid

Formatering

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Fjern all formatering

Bruk alternativet Fjern all formatering på kontekstmenyen for å fjerne all formatering som er brukt på et sideelement. Når det brukes, vil det resulterende objektet være uten fyll, strøk eller effekt og ha standard tekstformatering.

Bruk Fjern all formatering for å fjerne all formateringen for et sideelement.
Bruk Fjern all formatering for å fjerne all formateringen for et sideelement.

Gå til stilbruk

Har Adobe Muse-området ditt en stor samling stiler? Du kan nå bruke det nye alternativet Gå til stilbruk for å spore bruken av stilene (punkt, tegn, grafikk eller avsnitt) på tvers av webområdet.

Høyreklikk en stil, og velg Gå til stilbruk for å vise en liste over sider der stilen er brukt.

Bruk Gå til stilbruk for å spore bruken av stiler
Bruk Gå til stilbruk for å spore bruken av stiler

Kontrollprogrammer

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Bruk alternativet Fjern kontrollprograminnhold på kontekstmenyen for å fjerne alt innhold i et kontrollprogram. Ved hjelp av alternativet Fjern kontrollprograminnhold kan du enkelt fjerne plassholderinnhold i et kontrollprogram.

Bruk Fjern kontrollprograminnhold for å fjerne alt innholdet i et kontrollprogram
Bruk Fjern kontrollprograminnhold for å fjerne alt innholdet i et kontrollprogram

Administrasjon av innholdselementer

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Har du problemer med å finne hvor du har brukt et opplastet innholdselement eller bakgrunnsbilde? Du kan nå bruke det nye alternativet Gå til bruk av innholdselement for å spore bruken av bakgrunnsbilder og laste opp innholdselementer på tvers av webområder.

I Innholdselementer-panelet høyreklikker du et hvilket som helst innholdselement og velger Gå til bruk av innholdselement for å vise en liste over sider og grafikkstiler der innholdselementet er brukt.

Bruk Gå til bruk av innholdselement for å vise listen over sidene og grafikkstilene som brukes
Bruk Gå til bruk av innholdselement for å vise listen over sidene og grafikkstilene som brukes

Tekst

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Du kan bruke følgende tekstformateringsalternativer i Tekst-panelet:

• Hevet skrift
  • Senket skrift
  • Store bokstaver
  • Små bokstaver

Tegn eller ord som er formatert med en av de nye formateringsattributtene, kan lagres som tegn- eller avsnittstiler.

Håndtere manglende skrifter

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Adobe Muse varsler deg når du åpner en fil med en manglende skrift. Når områdedesignen din inneholder egne webskrifter, viser Adobe Muse en advarsel hvis det ikke er mulig å finne en skrift på datamaskinen. Du kan deretter laste ned den nødvendige webskriften eller bare kopiere den til skriftkatalogen på datamaskinen.

Andre forbedringer

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Dra innholdskoder fra Innhold-panelet for å legge til delt tekst
Du kan enkelt legge til delt tekst på websidelerretet ved å dra en innholdskode eller samlinger fra Innhold-panelet til websidelerretet.

Slett ubrukte lag ved å velge alternativet på kontekstmenyen i Lag-panelet.
Slett ubrukte lag ved å velge alternativet på kontekstmenyen i Lag-panelet.

• Flere forbedringer inkluderer:
    • Dobbeltklikk verktøyet for å bruke Tilpass side på websidelerretet.
    • Dobbeltklikk verktøyet for å forminske websidelerretet til Faktisk størrelse (100 % zoomnivå).

Forbedringer i forhåndsvisningsmodus

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Når du forhåndsviser designen din i forhåndsvisningsmodus, kan du teste webområdet med nye forhåndsvisningstørrelser for iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Test webområdene dine med de nye forhåndsvisningstørrelsene for iPhone 6 og iPhone 6 Plus
Test webområdene dine med de nye forhåndsvisningstørrelsene for iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Forbedret ytelse

Adobe Muse CC 2014.3 inneholder mange ytelses- og webområdegenereringsforbedringer.

Ytelsesforbedringer i Adobe Muse

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Adobe Muse CC 2014.3 har mange ytelsesforbedringer som har innvirkning på den totale ytelsen til Muse, med mer fokuserte forbedringer på følgende områder:

• Raskere designtidredigeringer, for eksempel å legge til, fjerne, manipulere og formatere elementer i en layout.
  • Raskere bildegjengivelse, særlig ved størrelsesjustering og beskjæring.
  • Raskere eksport av de fleste områder.
  • Betydelig mindre prosjektfiler når du bruker bakgrunnsbilder med høy oppløsning.
  • Ikke-destruktiv automatisk konvertering av bibliotekselementer første gang Muse åpnes, i stedet for første gang hvert bibliotekelement brukes.

Forbedret ytelse for webområder

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Adobe Muse CC 2014.3 reduserer sideinnlastingstidene i nettleseren ved å generere færre og mindre innholdselementer og samtidig utnytte nettleserens funksjoner. Adobe Muse CC 2014.3 inneholder blant annet følgende forbedringer:

• Raskere gjengivelse av skalerbar vektorgrafikk (SVG) ved å unngå innlasting av reservebildet som brukes av gamle nettlesere som ikke støtter SVG.
  • Optimaliserte bakgrunnsbilder basert på bruken av disse på webområdet.
  • Bruk av CSS-effekter for å gjengi skråkanter og indre glød bortsett fra når disse brukes på bilder som inneholder gjennomsiktige bildepunkter. Denne forbedringen reduserer betydelig antallet filer som genereres for områder der disse visuelle effektene er mye brukt.
  • Mindre komprimeringsstørrelse på enkelte PNG-bilder og automatisk konvertering til begrenset PNG når bildet bruker færre enn 256 farger. Begrensede PNG-filer er vanligvis mindre enn ikke-begrensede PNG-filer uten tap av kvalitet så lenge bildet bruker færre enn 256 farger.

Omdiriger ved hjelp av Business Catalyst eller JavaScript

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Med Omdiriger-alternativet i Publiser-modus kan du velge om du vil bruke automatisert omdirigering med Business Catalyst eller Universal JavaScript-omdirigering for områder med Adobe som vert. Omdiriger-alternativet hjelper deg også med laste inn riktig layout avhengig av dimensjonene til enheten som laster inn webområdet.

Vise eller skjule rammekanter

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Adobe Muse tegner nå som standard en lys ramme (rammekanter) på objekter og tekstrammer, noe som gjør det enkelt for deg å se objekter der det ikke er brukt strøk eller fyll. Fargen på rammekanten korresponderer med laget der innholdselementet eller tekstrammen er plassert. Når du velger eller ruller over objektet eller tekstrammen, vises rammekant med en mørkere farge.

Hvis du vil vise eller skjule rammekanter, velger du Vis > Vis/Skjul rammekanter eller Ctrl+H (Windows) / Kommando+H  (Mac).

Velg Vis > Vis/skjul rammekanter for å vise eller skjule rammekanter
Velg Vis > Vis/skjul rammekanter for å vise eller skjule rammekanter

Automatisk registrering av FTP-innstillinger

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Når du setter i gang opplasting via FTP, gir Adobe Muse deg muligheten til automatisk å finne det sikreste publiseringsalternativet som er tilgjengelig for verten din. Nå kan du være sikker på at du publiserer sikkert til en tredjeparts vertstjeneste uten å måtte konfigurere FTP-tilkoblingen selv.

HiDPI-støtte for Microsoft Windows

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Adobe Muse støtter nå HiDPI-skjermer som kjører Windows. Hvis du bruker Windows HiDPI-maskinvare, vil du se at Adobe Muse-grensesnittet vises dramatisk skarpere.

Merk:

Oppretting av et webområde med høy oppløsning påvirker ikke innlastingstidene på vanlige skjermer (ikke-HiDPI).

Opprett webområder med høy oppløsning med Adobe Muse
Opprett webområder med høy oppløsning med Adobe Muse

Adobe Muse CC for bedrifter og utdanning

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | februar 2015

Med viktige endringer i installasjonsprogrammet er Adobe Muse nå tilgjengelig for bedrifter og utdanningskunder via Creative Cloud-installasjon. Før juni 2014-oppdateringen var det nødvendig med en Adobe-ID for å bruke Adobe Muse. Dette kravet gjorde at bedrifter og utdanningskunder ikke kunne installere Adobe Muse som en del av sin CC-distribusjon. I juni 2014 ble Adobe Muse gjenoppbygd som et integrert program. Adobe Muse krever derfor ikke lenger pålogging med en Adobe-ID.

Adobe Muse CC for bedrifter og utdanning
Adobe Muse CC for bedrifter og utdanning

Adobe Muse CC 2014.2 - oktober 2014

Med oktober 2014-versjonen av Adobe Muse CC 2014.2 kan du plassere SVG-filer laget ved hjelp av verktøy som Adobe Illustrator, dele tekst på tvers av områder og layouter og dessuten publisere med enklere og sikrere publiseringsalternativer.

Importere Scalable Vector Graphics (SVG)

Nytt i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | oktober 2014

Adobe Muse støtter nå SVG-formatet. Du kan bruke SVG-formatet til å lage logoer, ikoner, bakgrunnsfyll, nettleserfyll med mer, og du kan plassere disse direkte på websidelerretet i Adobe Muse.

Grafikk lagret i SVG-format, er uavhengig av lys og oppløsning, og kan dermed skaleres til store størrelser, uten at det påvirker områdets utseende. SVG-filer støttes også på HiDPI-skjermer.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Arbeide med vektorkunst.

Importér SVG i Adobe Muse-webområder for logoer, ikoner, fyll med mer.
Importér SVG i Adobe Muse-webområder for logoer, ikoner, fyll med mer.

Synkronisert tekst

Nytt i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | oktober 2014

I Adobe Muse kan du også bruke den samme teksten flere steder på en side, på ulike sider og på tvers av layouter for stasjonære datamaskiner samt nettbrett og smarttelefoner. Med funksjonen Synkronisert tekst kan du merke tekstrammer med en kode ved hjelp av det nye Innhold-panelet og dra koden hvor som helst på området for å kopiere teksten.

Når du har redigert teksten, oppdaterer Adobe Muse alle forekomster av koden automatisk overalt på webområdet, mens formateringen (skrift, størrelse og farge) ikke endres.

Funksjonen for synkronisert tekst øker effektiviteten kraftig og reduserer feil betydelig. Du kan på en pålitelig måte plassere og redigere tekst raskere enn noen gang tidligere for alle layouter. Merking av tekst med en kode gjør det enkelt å redusere antall ganger teksten skrives og oppdateres.

I tillegg trenger du ikke lenger å søke manuelt etter tekst i hver layout for å oppdatere den. Oppdater én gang, så implementeres endringene overalt samtidig som alle stiler og egenskaper beholdes for alle kopier. Dette reduserer muligheten for å gå glipp av en kopi eller gjøre feil.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Arbeide med synkronisert tekst.

Bruk tekst på nytt på tvers av områder og oppsett med Synkronisert tekst-funksjonen
Bruk tekst på nytt på tvers av områder og oppsett med Synkronisert tekst-funksjonen

Trygg FTP-støtte

Forbedringer i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | oktober 2014

Adobe Muse-publisering støtter nå SFTP og FTPS for vertstjenester med tredjeparts verter. Hvis du laster opp innhold på et åpent nettverk, for eksempel hvis du sitter og jobber på en offentlig kafé, sørger trygg FTP for at påloggingsinformasjonen og passordet til FTP-klienten er kryptert og privat.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Laste opp et Adobe Muse-område til en tredjeparts vertstjeneste.

Søk og erstatt

Nytt i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | oktober 2014

Du kan bruke Søk-funksjonen til å søke etter ord eller fraser og velge å erstatte teksten på alle områdets sider automatisk eller selektivt. Søk-funksjonen endrer ikke utseendet på noen av forekomstene, alle stil- og effektattributter beholdes.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Søk og erstatt.

Bruk funksjonen Søk og erstatt til å søke etter ord eller fraser og erstatte tekst på flere sider.
Bruk funksjonen Søk og erstatt til å søke etter ord eller fraser og erstatte tekst på flere sider.

Adobe Muse CC 2014.1 - august 2014

Med august 2014-versjonen av Adobe Muse CC 2014.1 har designere enda flere valg når de skal opprette Adobe Muse-områder. Designere kan nå bruke skrifter de har fra før ved hjelp av den nye støtten for egne webskrifter, og opprette punktlister og nummererte lister med et enkelt klikk. Designere kan også forhindre kontaktskjemaspam for områder som driftes av Adobe eller andre vertsleverandører.

Egne webskrifter

muse-webfonts

Nytt i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | august 2014

Nå kan du bruke egne webskrifter, som er kjøpt og lastet ned fra skriftverksteder eller -tjenester, til ditt område med Adobe Muse-design. Med egne webskrifter har du større kreativ frihet og bedre mulighet for å oppfylle de spesifikke typografikravene i prosjektet.

Nettlesere krever at webskrifter installeres på systemet av en besøkende på området eller leveres fra en ekstern server. I tilfeller der webskriften ikke blir installert, bruker nettleseren som standard en websikker skrift.

Med egne webskrifter kan du legge til skriftsnittet på Skrift-menyen i Adobe Muse, og bruke det når du designer området. Når du forhåndsviser eller publiserer, inkluderes webskriften i det eksporterte området og kan lastes til en tredjeparts vertstjeneste.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Arbeide med egne webskrifter.

Punktlister og nummererte lister

muse-bullets

Nytt i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | august 2014

Du kan enkelt opprette punktlister og nummererte lister med flere nivåer ved hjelp av det nye Punkt-panelet. Du kan også bruke rik formatering på punktlister og nummererte lister ved hjelp av egendefinerte punkttegn og -symboler. Punktstiler støttes for økt effektivitet og en mer ensartet design på området.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Punktmerking og nummerering.

Hindre spam ved hjelp av reCAPTCHA

muse-captcha

Nytt i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | august 2014

Nå kan du aktivere Google reCAPTCHA for kontaktskjemaene for å unngå spam og beskytte området mot nettboter. Du kan aktivere reCAPTCHA både for enkle og detaljerte kontaktskjemaer, uavhengig av om det er Adobe eller en tredjepartstjeneste som er vert for området.

reCAPTCHA viser forvrengt tekst og forvrengte bilder som er lett gjenkjennelige for en person, men ikke for en maskin. En besøkende må oppgi den forvrengte teksten eller teksten på bildet for å kunne sende inn skjemaet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hindre spam ved hjelp av reCAPTCHA.

Sette inn spesialtegn og tegnvarianter

muse-character-panel

Nytt i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | august 2014

Med tegnpanelet kan du sette inn spesialtegn og tegnvarianter. Ved hjelp av det nye tegnpanelet kan du sette inn spesialtegn og symboler, inkludert tegnsetting, © for opphavsrett, matematiske symboler, hevet skrift for fotnoter med mer. Du kan få tilgang til komplette tegnsett for individuelle skriftsnitt, og du kan enkelt legge dem til tekstbeholdere.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Arbeide med tegnpanelet.

Skjemaforbedringer

muse-forms

Forbedringer i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | august 2014

• Sikker validering på serversiden for skjemaer: Med denne oppdateringen støtter Adobe Muse validering på serversiden for å unngå spam eller mistenkelige innsendinger. Tidligere kunne en ondsinnet bruker omgå JavaScript-valideringen på klientsiden og sende store mengder med spam.
  • Avmerkingsbokselementer: Nå kan du legge til avmerkingsbokser i kontaktskjemaer. Du kan også angi feltene som obligatoriske, som er nyttig for skjemaer for lisensavtaler og registrering av nye brukere. Med Adobe Muse kan du også angi en standardverdi (valgt eller ikke) og angi stil på avmerkingsboksen ved hjelp av objekttilstander.

Støtte for språk fra høyre til venstre

muse-left-right-langs

Forbedringer i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | august 2014

Opprett områder, enkeltsider eller tekstbeholdere ved hjelp av språk fra høyre til venstre, for eksempel arabisk og hebraisk. Tekstbokser og andre elementer, som sosiale kontrollprogrammer, settes som standard til det valgte språket.

Hvis du vil endre språk, velger du Fil > Egenskaper for området > fanen Innhold og velger språket fra rullegardinlisten.

Snarveier til bildeoppgaver

muse-images

Forbedringer i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | august 2014

Du kan bruke den høyreklikkbaserte kontekstmenyen for å få tilgang til vanlige oppgaver knyttet til bilder, for eksempel erstatte bilder, bytte ut bakgrunn og lime inn bilder.

Adobe Muse CC 2014 - juni 2014

Juni 2014-versjonen av Adobe Muse CC 2014 inneholder funksjoner som gjør at du kan opprette og publisere dynamiske webområder for stasjonære og mobile enheter uten at du trenger å kode. Les mer for å få en rask innføring i de nye funksjonene som er tilgjengelige i den nyeste oppdateringen for Adobe Muse, samt koblinger til andre ressurser som gir mer informasjon.

Gjenoppbygd som et innebygd program

Nytt i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | juni 2014

Den nyeste oppdateringen til Adobe Muse tilbyr et ombygd program med modulær 64-biters arkitektur, strømlinjeformet og oppdatert brukergrensesnitt og kraftige nye funksjoner. I tillegg lar 64-biters programmet deg dra nytte av de siste oppdateringene til operativsystemer, maskinvare og nettlesere.

Forbedringer i In-Browser Editing

Forbedret i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | juni 2014

Den nyeste oppdateringen gjør at Adobe Muse støtter redigering av webområder som betjenes av andre tjenesteleverandører, i tillegg til Adobe. Dette inkluderer større vertstjenesteleverandører som støtter ren FTP. Du kan benytte deg av denne funksjonen ved å la kundene dine gjøre små oppdateringer på publiserte webområder, for eksempel å skifte ut et bilde og oppdatere tekster.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Arbeide med In-Browser Editing.

Støtte for In-Browser Editing med vertstjenesteleverandører som støtter ren FTP
Støtte for In-Browser Editing med vertstjenesteleverandører som støtter ren FTP

Integrering med Adobe Add-ons

Forbedret i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | juni 2014

Du kan nå laste ned designelementer, for eksempel kontrollprogrammer, startfiler, trådrammer, grafikk med mer fra Adobe Add-ons, den nye markedsplassen på Internett. Du får tilgang til Adobe Add-ons direkte fra bibliotekpanelet i Adobe Muse. Du kan velge fra et bredt utvalg av designelementer på Adobe Add-ons, og tilpasse og bruke dem i dine områdedesign med Adobe Muse. Disse designelementene hjelper deg med å komme i gang med å lage webområder i Adobe Muse.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Ordne og bruke designelementer på nytt ved hjelp av Bibliotek-panelet.

Last ned designelementer som kontrollprogrammer og trådrammer fra Adobe Add-ons.
Last ned designelementer som kontrollprogrammer og trådrammer fra Adobe Add-ons.

Støtte for HiDPI

Nytt i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | juni 2014

Adobe Muse støtter HiDPI-skjermer inklusive Retina-skjermer på MacBook Pro. HiDPI-visning byr på en dramatisk forbedring av bildegjengivelsen og oppløsningen. Med støtte for HiDPI kan du få en betydelig bedre visuell skarphet både i og utenfor programmet. For utskrift kan du aktivere HiDPI for hele nettstedet eller bestemte elementer, for eksempel et enkelt bilde eller en firmalogo. Med Adobe Muse kan du også angi om HiDPI skal vises eller skjules på et webområde. En besøkende som har lav båndbredde, kan bruke standardversjonen av webområdet i stedet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Arbeide med Retina-skjerm og HiDPI-utdata.

Støtte for HiDPI-skjerm, inkludert Retina
Støtte for HiDPI-skjerm, inkludert Retina

Mørkt brukergrensesnitt

Nytt i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | juni 2014

Fargetemaer for brukergrensesnittet i Adobe Muse kan nå justeres fra lyst til mørkt. Hvis det velges et mørkt fargetema, forblir lerretet hvitt. Kontrasten lar deg fokusere fullstendig på design, og ikke på brukergrensesnittet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bytte til mørkt brukergrensesnitt.

Gjør fargetemaet mørkt i Adobe Muse
Gjør fargetemaet mørkt i Adobe Muse

Tilpassede arbeidsområder

Forbedret i 2014-versjonen av Adobe Muse CC | juni 2014

Det nye Adobe Muse-arbeidsområdet kan nå tilpasses det du trenger for å designe. Du har nå fleksibiliteten til å løsne og omorganisere paneler og åpne flere vinduer med Design-visning for å designe side-ved-side. Når du arbeider på oppsett for stasjonære og mobile enheter samtidig, kan du kopiere og lime inn innhold på tvers av oppsettene.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Tilpasse Adobe Muse-arbeidsområdet.

Andre nøkkelfunksjoner og forbedringer

• Forbedret brukervennlighet:
    • Oppdateringsvarsler for Adobe Muse leveres i Creative Cloud-appen.
    • Du kan bruke vanlige tastaturkommandoer som Åpne/lagre fil på Mac. I tillegg kan du også bruke hurtigtastene som bruker F- eller Num Pad-tastene.
    • Dialogene Åpne/Lagre fil på begge plattformene husker den sist brukte mappen.
    • Fargevelgeren i Fargekart-panelet er standardisert.
    • Veksle for å sette et element til 100 % bredde.
  • Nå kan du vise lysbilder som går over til høyre og venstre kant av nettleservinduet. Lysbildefremvisningen tilpasser seg automatisk når nettleservinduet endrer størrelse. For å få mest mulig ut av plassen på skjermen gir Adobe Muse deg muligheten til å kontrollere høyden på lysbildefremvisning med fullskjermsbredde.
  • Modusen Forhåndsvisning i Adobe Muse samsvarer med opplevelsen i nylig oppdaterte nettlesere.

Systemkrav

Se systemkravene for 2014-versjonen av Adobe Muse CC på Systemkrav | Adobe Muse.