Lanseringen av Adobe Muse CC 2015 inneholder flere nye, spennende funksjoner, inkludert sømløs integrering med det store biblioteket med førsteklasses skrifter fra Typekit. Fortsette å lese hvis du vil ha mer informasjon om nye funksjoner og se koblinger med detaljert selvhjelpinnhold.

Adobe Muse CC 2015.0.2.4

Denne versjonen inneholder rettinger for følgende problemer:

• Deaktivere egenskaper som er aktivert ved en feiltakelse, i startutformingene for velkomstdialog.

Adobe Muse CC 2015.0.1.22

Denne versjonen inneholder rettinger for følgende problemer:

• Krasj oppstår når koblinger til bakgrunnsbilder i kontrollprogrammer oppdateres, når Rediger sammen er aktivert.
  • Når eksportering pågår, utføres det feilaktig forsøk i Muse på å optimere en plassert SWF-fil, og programmet krasjer
  • Muse lukkes uventet når en Tumblr-blogg bygges inn i et Muse-område.
  • Linjebundne tekstrammer som er plassert utenfor den overordnede tekstrammen, plasseres feil etter eksport.
  • Utløsere øverst er skadet i nylig opprettede kontrollprogrammer for komposisjon.
  • ..og mye mer. Se utgivelsesnotatene for en fullstendig liste over løste problemer.

Finn de perfekte bildene med Adobe Stock CC

Nytt i Adobe Muse CC 2015 | juni 2015

Utforsk et stadig mer omfattende bibliotek med bilder og illustrasjoner fra det nye Adobe Stock-markedet, som du kan laste ned og bruke på Adobe Muse-områdene.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke royalty-frie bilder fra Adobe Stock.

Adobe Typekit-integrering

Nytt i Adobe Muse CC 2015 | juni 2015

Adobe Muse er nå fullt integrert med Typekit, som gir direkte tilgang til tusenvis av skrifter med førsteklasses kvalitet fra våre gode skriftverkstedpartnere. Du kan få tilgang til og bruke Typekit sømløst i områdedesignene dine for moderne nettlesere og mobile enheter, som en del av Creative Cloud-medlemskapet, direkte i Adobe Muse.

Hvis du vil ha tilgang til Typekit-skriftene, går du til Adobe Muse-skriftmenyen og velger Legg til webskrifter i delen Webskrifter, eller du kan gå til Fil-menyen og velge Legg til / fjern webskrifter.

Legg til skrift-vinduet viser skriftfamilier, inkludert tykkelser (for eksempel fet, kursiv og tynn) og egenskaper (for eksempel tall i vanlig og gammel stil). Sorter etter skrifter etter de som er aktuelle, de nyeste og etter navn. Filtrer etter klassifiseringer (for eksempel serif, sans-serif, kalligrafiske og dekorative stiler), bruksanbefalinger (for eksempel overskrift eller brødtekst) og egenskaper. Klikk en tykkelse i en skriftfamilie for å vise skriftspesifikasjonssiden hvis du vil se hele tegnsettet. Det er dessuten mulig å søke på tvers av alle webskriftkilder (Typekit, Edge og egne skrifter).

Hvis du vil ha mer informasjon om bruk av Typekit-skrifter i Adobe Muse, kan du se Bruke Typekit-skrifter.

Blogger, handlekurver og andre kontrollprogrammer

Nytt i Adobe Muse CC 2015 | juni 2015

Last ned nye Adobe Muse-tillegg for å legge til en handlekurv, integrere og tilpasse en blogg fra en hvilken som helst bloggtjeneste, for eksempel WordPress eller Tumblr, legge til videobakgrunn og legge til unike designelementer, for eksempel fotoalbumkarusell, med mer.

Gå til katalogen for Adobe Muse-tillegg via Bibliotek-panelet, søk etter typen kontrollprogram du trenger, og velg blant et stort utvalg av kontrollprogrammer som tilbys av Adobe Muse-partnere i dette designfellesskapet. Nye kontrollprogrammer publiseres jevnlig, og du kan sende en forespørsel hvis du ikke finner kontrollprogrammet du trenger.

Bare dra og slipp kontrollprogrammet til Muse-lerretet, og bruk Alternativer-menyen for å tilpasse farger, skrifter med mer slik at alt passer sømløst med områdets design.

Hvis du vil ha mer informasjon om å bruke nye kontrollprogrammer, kan du se:

Redigere hyperkoblinger ved hjelp av In-Browser Editing

Nytt i Adobe Muse CC 2015 | juni 2015

Nå kan du redigere hyperkoblinger ved hjelp av In-Browser Editing for nettsteder som er opprettet med Adobe Muse. Med denne nye funksjonaliteten kan klienter redigere hyperkoblinger på nettsteder som driftes av både Business Catalyst og tredjeparts vertsleverandører.

For øyeblikket kan du redigere flere typer koblinger, inkludert eksterne koblinger, e-post, koblinger til andre sider på nettstedet, filer med mer. Du kan også endre koblinger for å laste opp nedlastbare filer.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se In-Browser Editing ved hjelp av tredjeparts vertsleverandør og In-Browser Editing ved hjelp av Business Catalyst.

Alternativknappgrupper og andre kontaktskjemaforbedringer

Forbedret i Adobe Muse CC 2015 | juni 2015

Du kan nå legge til alternativknapper og alternativknappgrupper for å la besøkende på et område velge bare ett svar på kontaktskjemaer. Når du arbeider med enkle eller detaljerte skjemaer, kan du aktivere alternativknappgrupper på Alternativer-panelet. Du kan også konfigurere hver av disse gruppene for å angi et standardalternativ.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Legge til alternativknappgrupper.

Lag-panelforbedringer

Forbedret i Adobe Muse CC 2015 | juni 2015

Lag-panelet i Adobe Muse inneholder nå følgende forbedringer:

• Gi nytt navn til former, lag og andre objekter i Lag-panelet.
  • Ved import av Photoshop-knapper og -bilder samsvarer lagsammensetningsnavnene med de i Photoshop.
  • Vis/skjul lag og laggrupper.
Hvis du vil ha mer informasjon om å bruke lag i Adobe Muse, kan du se Arbeide med lag.

Innebygd Effekter-panel

Forbedret i Adobe Muse CC 2015 | juni 2015

Alle de beste Effekter-alternativene er nå tilgjengelige i det nye Effekter-panelet. Forankre, løsne og plasser Effekter-panelet på dataskjermen din slik at du enkelt kan forskjønne tekst, objekter og andre websideelementer.

Autoaktiverte lysbokser

Forbedret i Adobe Muse CC 2015 | juni 2015

Du kan aktivere lysboksvisninger for innlasting av sider, inkludert kontrollprogrammer for lysbokskomposisjon og lysbildefremvisning. Du kan også la lysbokser utløses som standard når en side lastes inn, slik at svært visuelt engasjerende innhold vises til besøkende som kommer til et område.

Når du konfigurerer en lysbokskomposisjon eller et kontrollprogram for lysbildefremvisning, aktiverer du Automatisk lysboks på Alternativer-panelet for å aktivere første mål eller bilde i komposisjonen eller lysbildefremvisningen som skal vises når siden lastes inn.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kontrollprogrammer.