Dette dokumentet inneholder informasjon om listen over kjente problemer i Adobe Story CC 2017.

Liste over kjente problemer i Adobe Story CC 2017-utgivelsen (januar 2017)

Dokumenter som opprettes med Musikk-malen vises som HTML-format og viser feilen "Finner ikke dokument" ved åpning.

Problem: Musikk-malen støttes ikke i HTML-versjonen.
Løsning: Du får tilgang til dokumentene med denne malen i Flex-versjonen.

Hvis du legger til scenevarighet i Flex-versjonen og åpner og lagrer dokumentet i HTML-versjon, skades dokumentet og feilmeldingen Kan ikke analysere vises.

Problem: Funksjonen for scenevarighet finnes ikke i HTML-format.
Løsning: Du får tilgang til dokumentene med denne funksjonen i Flex-versjonen.

Hvis du legger til tittelside i Flex-versjonen og deretter åpner og lagrer dokumentet i HTML-versjon, skades dokumentet. Feilmeldingen Kan ikke analysere vises.

Problem: Funksjonen for å legge til / slette tittelside finnes ikke i HTML-versjon.
Løsning: Du får tilgang til dokumentene med denne funksjonen i Flex-versjonen.

Dokumentet er ødelagt når du bruker alternativene valider tegn og settliste og deretter åpner/lagrer dokumentet i HTML-versjon.

Problem: Denne funksjonen finnes i HTML-versjonen, men vi kan ikke finne rotårsaken til dette problemet.
Løsning: Opprett en kopi av dokumentet og bruk også denne funksjonen i HTML-versjonen eller Flex-versjonen.

Hvis du støter på noen andre problemer eller vil publisere, diskutere og være del av vårt kunnskapsrike fellesskap, kan du gå til Adobe Story-foraene. Hvis du vil rapportere mistenkte programfeil eller foreslå endringer i eksisterende funksjoner i et Adobe-produkt, kan du bruke skjemaet Funksjonsforespørsel/programfeilrapport.