Dette dokumentet inneholder informasjon om listen over kjente problemer i Adobe Story CC 2017.

Merk:

Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Liste over kjente problemer i Adobe Story CC 2017-utgivelsen (januar 2017)

Dokumenter som opprettes med Musikk-malen vises som HTML-format og viser feilen "Finner ikke dokument" ved åpning.

Problem: Musikk-malen støttes ikke i HTML-versjonen.
Løsning: Du får tilgang til dokumentene med denne malen i Flex-versjonen.

Hvis du legger til scenevarighet i Flex-versjonen og åpner og lagrer dokumentet i HTML-versjon, skades dokumentet og feilmeldingen Kan ikke analysere vises.

Problem: Funksjonen for scenevarighet finnes ikke i HTML-format.
Løsning: Du får tilgang til dokumentene med denne funksjonen i Flex-versjonen.

Hvis du legger til tittelside i Flex-versjonen og deretter åpner og lagrer dokumentet i HTML-versjon, skades dokumentet. Feilmeldingen Kan ikke analysere vises.

Problem: Funksjonen for å legge til / slette tittelside finnes ikke i HTML-versjon.
Løsning: Du får tilgang til dokumentene med denne funksjonen i Flex-versjonen.

Dokumentet er ødelagt når du bruker alternativene valider tegn og settliste og deretter åpner/lagrer dokumentet i HTML-versjon.

Problem: Denne funksjonen finnes i HTML-versjonen, men vi kan ikke finne rotårsaken til dette problemet.
Løsning: Opprett en kopi av dokumentet og bruk også denne funksjonen i HTML-versjonen eller Flex-versjonen.

Hvis du støter på noen andre problemer eller vil publisere, diskutere og være del av vårt kunnskapsrike fellesskap, kan du gå til Adobe Story-foraene. Hvis du vil rapportere mistenkte programfeil eller foreslå endringer i eksisterende funksjoner i et Adobe-produkt, kan du bruke skjemaet Funksjonsforespørsel/programfeilrapport.