Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Feil når du kjører skrivebordsprogrammet Adobe Story for første gang

Du ser følgende feilmelding når du kjører skrivebordsprogrammet Adobe Story for første gang på Mac OS 10.8:

1

Løsning

Slik kjører skrivebordsprogrammet Adobe Story for første gang:

1. Gå til plasseringen der du installerte skrivebordsprogrammet Adobe Story eller Adobe Story AIR. Standardplasseringen er / Programmer.

2. Høyreklikk på Adobe Story-ikonet og velg Åpne.

3. I dialogboksen som vises, klikker du på Åpne for å alltid tillate at Adobe Story kjører på Mac-maskinen.