Feil når du kjører skrivebordsprogrammet Adobe Story for første gang

Du ser følgende feilmelding når du kjører skrivebordsprogrammet Adobe Story for første gang på Mac OS 10.8:

1

Løsning

Slik kjører skrivebordsprogrammet Adobe Story for første gang:

1. Gå til plasseringen der du installerte skrivebordsprogrammet Adobe Story eller Adobe Story AIR. Standardplasseringen er / Programmer.

2. Høyreklikk på Adobe Story-ikonet og velg Åpne.

3. I dialogboksen som vises, klikker du på Åpne for å alltid tillate at Adobe Story kjører på Mac-maskinen.