Problem Løsning/midlertidig løsning
Feil under oppdatering av appen

* Installer Story AIR-appen på nytt fra http://story.adobe.com/AIR/AdobeStory.air. Ny installering av appen resulterer ikke i datatap.
Merk: På Mac OS, før du installerer appen på nytt, må du sørge for at alle tidligere installasjoner av appen er fjernet. For å søke etter gamle installasjoner må søke etter «adobe story» i Spotlight.
...
Hvis det ikke løser problemet å installere appen på nytt, sender du installasjonsloggene til Story-teamet på AdobeStory-Support@adobe.com.

Følg disse trinnene for å få installasjonsloggene:
...

Få loggene på Mac OS:

1. Åpne Konsoll fra mappen Programmer/Verktøy.

2. Velg System.log fra logglisten.

3. I filterfeltet for strengsøk skriver du Adobe AIR.

4. Velg all tekst og kopier og lim det deretter inn i en tekstfil.

5. Send tekstfilen til Story-teamet.

Få loggene på Windows:

1. Sørg for at du kan vise skjulte mapper.
  2. Naviger til følgende mappe, og skift it <user name> med ditt påloggingsnavn:
    Windows 7:
    C:\Users\<user name>[AppData ]\Local\Adobe\AIR\logs
    Vista:
    C:\Users\<user name>[AppData ]\Local\Adobe\AIR\logs
    XP:
    C:\Documents and Settings\<user name>\Local Settings\Application Data\Adobe\AIR\logs
  3. Send install.log til Story-teamet.
Story CC (Classic) - Påloggingsproblemer
Adobe Story er nå et betalt abonnementsbasert produkt. Nye Story Free-brukere kan bruke appen gjennom en nettleser. Men disse brukerne kan ikke bruke Story AIR-appen.

Hvis du er en Story CC-bruker (Classic) og har brukt AIR-appen, skriver du til AdobeStory-Support@adobe.com med detaljer om påloggingsproblemer.
Story CC - Påloggingsproblemer

Mac OS

1. Lukk Adobe Story.
  2. Gå til ~/Library/Application Support/Adobe/AIR/ELS/.
  3. Gi nytt navn til mappen com.adobe.adobestory til et annet navn. Legg ved noen gyldige tegn på slutten av navnet.
  4. Start Adobe Story og logg på igjen.

Windows

1. Lukk Adobe Story.
  2. Gå til %appdata%Adobe/AIR/ELS/.
  3. Gi nytt navn til mappen com.adobe.adobestory til et annet navn. Legg ved noen gyldige tegn på slutten av navnet.
  4. Start Adobe Story og logg på igjen.
Påloggingsproblemer etter oppgradering til AIR 3.4
Avinstaller AIR 3.4 og installer AIR 3.3 eller AIR 3.6. Du kan laste ned disse versjonene av AIR fra http://get.adobe.com/air/otherversions/.