Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Problem

Når du logger på Adobe Story, kan det være at du ikke kan gjøre dette. Hvis det er tilfelle, kan du sjekke følgende feilløsninger:

Adobe Story lasteskjerm
Adobe Story lasteskjerm

Løsninger

Gjør en av følgende feilløsninger for å logge på Adobe Story:

1. Prøv å logge på Adobe Story CC (Classic). Hvis URL-en ikke virker i den nyeste versjonen av din nåværende nettleser (for eksempel Chrome), kan du bytte til den nyeste versjonen av Firefox.

2. Åpne Adobe Story CC med privat skumlesingsmodus i nettleseren din. Hvis det fungerer der, kan det være et problem relatert til hurtigbufferen/informasjonskapslene til nettleseren din. Fjern de og sjekk igjen.

3. Nyeste versjoner av Chrome og Firefox blokkerer Flash-pluginmodul som standard. Prøv å oppdatere Flash-plugin-modulen eller aktivere den i nettleseren din eksplisitt. Etter at du aktiverer eller oppdaterer Flash-plugin-modulen i nettleseren din, lukker du alle nettleserne og starter datamaskinen på nytt.

Følg disse trinnene for å aktivere Flash-plugin-modul i Chrome:

1. Klikk på plugin-ikonet ved siden av url-en i nettleseren.
    2. I plugin-moduldialogen klikker du på Kjør alle plugin-moduler denne gangen.
    3. Last inn nettleserfanen på nytt for at den skal ha virkning.
    Aktiver Flash-plugin-modulen i Chrome
    Aktiver Flash-plugin-modulen i Chrome
    Aktiver Flash-plugin-modulen i Firefox
    Aktiver Flash-plugin-modulen i Firefox

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik aktiverer du Flash-plugin-modulen i Chrome.

Hvis du vil aktivere Flash-plugin-modulen i Firefox, se Slik aktiverer du Flash-plugin-modulen i Firefox.

Skaff deg Adobe Flash Player.

4. Oppdater Adobe AIR og prøv å logge på igjen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se logg på Adobe AIR.