Når du logger på Adobe Story, kan det være at du ikke kan gjøre dette. Hvis det er tilfelle, kan du sjekke følgende feilløsninger:

Adobe Story lasteskjerm
Adobe Story lasteskjerm

Løsninger

Gjør en av følgende feilløsninger for å logge på Adobe Story:

1. Prøv å logge på Adobe Story CC (Classic). Hvis URL-en ikke virker i den nyeste versjonen av din nåværende nettleser (for eksempel Chrome), kan du bytte til den nyeste versjonen av Firefox.

2. Åpne Adobe Story CC med privat skumlesingsmodus i nettleseren din. Hvis det fungerer der, kan det være et problem relatert til hurtigbufferen/informasjonskapslene til nettleseren din. Fjern de og sjekk igjen.

3. Nyeste versjoner av Chrome og Firefox blokkerer Flash-pluginmodul som standard. Prøv å oppdatere Flash-plugin-modulen eller aktivere den i nettleseren din eksplisitt. Etter at du aktiverer eller oppdaterer Flash-plugin-modulen i nettleseren din, lukker du alle nettleserne og starter datamaskinen på nytt.

Følg disse trinnene for å aktivere Flash-plugin-modul i Chrome:

1. Klikk på plugin-ikonet ved siden av url-en i nettleseren.
    2. I plugin-moduldialogen klikker du på Kjør alle plugin-moduler denne gangen.
    3. Last inn nettleserfanen på nytt for at den skal ha virkning.
    Aktiver Flash-plugin-modulen i Chrome
    Aktiver Flash-plugin-modulen i Chrome
    Aktiver Flash-plugin-modulen i Firefox
    Aktiver Flash-plugin-modulen i Firefox

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik aktiverer du Flash-plugin-modulen i Chrome.

Hvis du vil aktivere Flash-plugin-modulen i Firefox, se Slik aktiverer du Flash-plugin-modulen i Firefox.

Skaff deg Adobe Flash Player.

4. Oppdater Adobe AIR og prøv å logge på igjen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se logg på Adobe AIR.