Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Enkelte brukere kan ikke skrive ut Story-dokumenter med Google Chrome.

Løsning

Deaktiver pluging-modulen PepperFlash i Chrome. Følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne en kategori i Chrome og skriv inn chrome://plugins på adresselinjen. Trykk på Enter.
  2. Klikk på Detaljer.
  3. Klikk på Deaktiver på plugin-siden i delen Adobe Flash Player.
v2_image002
Deaktivere pluging-modulen PepperFlash

1. Start Chrome på nytt.