Enkelte brukere kan ikke skrive ut Story-dokumenter med Google Chrome.

Løsning

Deaktiver pluging-modulen PepperFlash i Chrome. Følg denne fremgangsmåten:

  1. Åpne en kategori i Chrome og skriv inn chrome://plugins på adresselinjen. Trykk på Enter.
  2. Klikk på Detaljer.
  3. Klikk på Deaktiver på plugin-siden i delen Adobe Flash Player.
v2_image002
Deaktivere pluging-modulen PepperFlash

  1. Start Chrome på nytt.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet