Feilsøking og hjelp

Vanlige problemer

Når jeg klikker på Kontakt oss, kan jeg ikke logge på eller produktet mitt er ikke ført opp. Hvordan kontakter jeg kundestøtte?

Hvis Adobe Contribute eies av ditt selskap eller din organisasjon, vil du ikke se det oppført under din Adobe-ID. Chat med Adobe kundestøtte.

Hvordan kan jeg diagnostisere SFTP- eller FTP-problemer?

Se disse artiklene for informasjon om hvordan du tester SFTP-funksjoner og FTP-funksjoner.

Jeg har tilkoblingsproblemer. Hva gjør jeg?

Prøv løsninger i denne feilsøkningsguiden for tilkobling for å løse periodiske eller vedvarende tilkoblingsproblemer.

Hvorfor ser jeg feilen «InstallScript-motor mangler»?

Hvorfor fryser Contribute?

Contribute kan fryse, flimre eller ha andre problemer på grunn av en systemfeil. Få hjelp til å løse systemfeil og frysing på Windows eller Mac OS.

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Contribute?

For informasjon om kjøp av Contribute, se kjøp for Contributehjelpelinje. For hjelp med nedlastingsproblemer, se Feilsøke nedlastingsproblemer. For hjelp med installeringsproblemer, se Feilsøke installeringssproblemer.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Contribute?

Ja. Du kan laste ned en 30 dagers prøveversjon av Contribute fra siden Adobe-nedlastinger. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For hjelp med å laste ned prøveversjonen kan du se Adobe Contribute 6.5: Kom i gang.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Hvor finner jeg tidligere versjoner av Contribute?

Du kan laste ned CS4 og eldre versjoner fra nedlastingssiden for Contribute.

Hvor finner jeg serienummeret mitt?

Du finner serienummeret på din på omslaget til den originale produkt-DVD-en eller på din Adobe-kontoside for produkter du lastet ned fra eller registrerte hos Adobe. For mer informasjon, se Finn serienummeret ditt.

Vanlige oppgaver

Hvordan oppretter jeg en tilkobling til en side?

Velg Rediger > Mine tilkoblinger og klikk deretter på Ny. For mer detaljer, se Konfigurere stedstilkobling | Contribute.

Hvordan laster jeg ned Contribute Publishing Server?

Gå til nedlastingssiden for Contribute Publishing Server  for det nyeste produktet.

Hvor finner jeg mer informasjon om Contribute?

Se ofte stilte spørsmål om Contribute 6.5 for produktinformasjon og koblinger til kjøpsguiden, tekniske spesifikasjoner, vurderinger og mer. For mer informasjon kan du se ofte stilte spørsmål om Contribute.

Hvor finner jeg informasjon om utsending av Contribute?

Fellesskap

Populært underforum for Contribute

Relaterte apper og tjenester