Du viser støtteinnhold for versjon:

Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hva er minimum systemkrav for å kjøre Lightroom?

Hvis du vil vite systemkravene for Windows og macOS, ser du Systemkrav | Adobe Photoshop Lightroom.

Hvordan laster jeg ned og installerer Lightroom?

Du kan laste ned Lightroom fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe ID og passord for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil ha mer informasjon, inkludert hvordan du søker etter oppdateringer, kan du se Laste ned Creative Cloud-apper.

Kan jeg laste ned en prøveversjon?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper, inkludert Lightroom, fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Lær å laste ned og installere en Creative Cloud-prøveversjon.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Lightroom på en annen datamaskin?

Du kan installere Lightroom og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Vanlige oppgaver

Hvordan kan jeg importere bilder?

Hvis du vil vite hvordan du importerer bildene dine til Lightroom for å redigere, organisere og dele dem, ser du Legg til bilder.

Hvordan rediger jeg bilder ved å bruke de ulike kontrollene?

Du får tilgang til Rediger-kontroller som Lys, Farge, Effekter, Detaljer, Optikk og Geometri i Detaljer-visning. Hvis du vil vite mer om disse kontrollene, se Rediger bilder.

Hvordan organiserer jeg bilder i Lightroom?

Hvis du vil vite hvordan du organiserer bildene dine i Lightroom, ser du Organiser bilder.

Hvordan kan jeg lagre bilder til en datamaskin, harddisk eller minnepinne og dele dem på nett?

For å lære hvordan du lagrer bilder til datamaskinen, harddisken eller minnepinnen og deler dem på Facebook kan du se Lagre eller dele dine bilder.

Kan jeg migrere Lightroom Classic-bilder til Lightroom?

Ja, du kan migrere Lightroom Classic-bilder til Lightroom. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Migrere bilder fra Lightroom Classic til Lightroom.

Vanlige problemer

Har du problemer under migrering av Lightroom Classic-bilder til Lightroom?

Hvis du får problemer under migrering av bildene dine, ser du Mulige feil | Migrere bilder til Lightroom for å løse dem.

Hvor finner jeg svar på vanlige spørsmål om abonnementer på Lightroom og Creative Cloud Photography?

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på til Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Glemt passordet? Lær deg.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Følg disse enkle trinnene for å oppdatere kredittkort- og betalingsinformasjonen din.

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet ditt og gjøre deg kjent med abonnementsvilkårene til Adobe.