Systemkrav for Fireworks CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Programmer i Adobe® Creative Suite® 5.5 og CS6 støtter også Windows 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1 GB harddiskplass for installasjon. Ekstra plass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 1024 og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Denne programvaren fungerer ikke uten aktivering. Internett-tilkobling med bredbånd og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.** Telefonaktivering er ikke tilgjengelig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer støtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8) når de er installert på Intel-baserte systemer.*
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 1024 og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.** Telefonaktivering er ikke tilgjengelig.

* Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte Adobe-tjenester eller andre nettbaserte tjenester («Nettjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ytterligere godtgjørelser eller abonnementsavgifter kan bli pålagt.

Systemkrav for Fireworks CS5.5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales), Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1, eller Windows 7
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB harddiskplass for installasjon. Ekstra plass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 1024 og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for enkelte elektroniske tjenester og til kontinuerlig validering av en eventuell abonnementsutgave*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.5.7 eller 10.6.
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installeringen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 1024 og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for nettbaserte tjenester*

Det kan hende at produktet gir deg tilgang til visse nettbaserte funksjoner som utvider funksjonaliteten til programmet. Disse funksjonene kan inkludere CS Live-tjenester på Internett ("Internett-tjenester"), og krever en Internett-forbindelse med høy hastighet. Det kan hende at de nettbaserte tjenestene, og enkelte av funksjonene som er tilgjengelige der, ikke er tilgjengelige i alle land, språkversjoner og valutaer, og tilbudet av disse kan avsluttes helt eller delvis uten varsel. Bruk av de nettbaserte tjenestene er underlagt separate bruksbetingelser samt retningslinjer for personvern på nettet. Tilgang til enkelte av disse tjenestene krever av og til brukerregistrering. Enkelte nettbaserte tjenester, inkludert tjenester som i utgangspunktet tilbys gratis, kan bli pålagt ytterligere avgifter og kreve et eget abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon og lese de relevante bruksvilkårene og personvernerklæringen for Internett, går du til www.adobe.com.

Systemkrav for Fireworks CS5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales), Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1, eller Windows 7
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB harddiskplass for installasjon. Ekstra plass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 1024 og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for nettbaserte tjenester*

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.5.7 eller 10.6.
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installeringen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 1024 og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for nettbaserte tjenester*

* Det kan hende at produktet gir deg tilgang til visse nettbaserte funksjoner som utvider funksjonaliteten til programmet. Disse funksjonene kan inkludere CS Live-tjenester på Internett ("Internett-tjenester"), og krever en Internett-forbindelse med høy hastighet. Det kan hende at de nettbaserte tjenestene, og enkelte av funksjonene som er tilgjengelige der, ikke er tilgjengelige i alle land, språkversjoner og valutaer, og tilbudet av disse kan avsluttes helt eller delvis uten varsel. Bruk av de nettbaserte tjenestene er underlagt separate bruksbetingelser samt retningslinjer for personvern på nettet. Tilgang til enkelte av disse tjenestene krever av og til brukerregistrering. Det kan påløpe ekstraavgifter for noen Internett-tjenester, inkludert tjenester som er gratis til å begynne med. Det kan også hende at du må tegne et eget abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon og lese de relevante bruksvilkårene og personvernerklæringen for Internett, går du til www.adobe.com.

Systemkrav for Fireworks CS4

Windows

• Prosessor på 1 GHz eller mer
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales) eller Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 (sertifisert for 32-bit Windows XP og Windows Vista)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB harddiskplass for installasjon. Ekstra plass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) med 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for nettbaserte tjenester*

Kompatibilitet med Windows 7

Mac OS

• PowerPC® G5- eller Intel®-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.4.11–10.5.4
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  •  1 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjon. Ekstra harddiskplass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på en Flash-basert lagringsenhet)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) med 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for nettbaserte tjenester*

Kompatibilitet med Snow Leopard

* Det kan hende at dette produktet gir deg mulighet til å utvide funksjonaliteten ved at du får tilgang til bestemte funksjoner som er tilgjengelige på Internett, blant annet nettbaserte CS Live-tjenester ("nettbaserte tjenester"), forutsatt at du har Internett-forbindelse med høy hastighet. Det kan hende at de nettbaserte tjenestene, og enkelte av funksjonene som er tilgjengelige der, ikke er tilgjengelige i alle land, språkversjoner og valutaer, og tilbudet av disse kan avsluttes helt eller delvis uten varsel. Bruk av de nettbaserte tjenestene er underlagt separate bruksbetingelser samt retningslinjer for personvern på nettet. Tilgang til enkelte av disse tjenestene krever av og til brukerregistrering. Det kan påløpe ekstraavgifter for noen Internett-tjenester, inkludert tjenester som er gratis til å begynne med. Det kan også hende at du må tegne et eget abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon og lese de relevante bruksvilkårene og personvernerklæringen for Internett, går du til www.adobe.com.

Systemkrav for Fireworks CS3

Windows

• Intel Pentium 4-, Intel Centrino-, Intel Xeon- eller Intel Core Duo-prosessor (eller annen kompatibel modell)
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 2 eller Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (sertifisert for 32-bitersversjoner)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plass på harddisken (ekstra plass kreves ved installering)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • QuickTime 7 – kreves til multimediefunksjoner
  • Internett- eller telefontilkobling kreves for å aktivere produktet
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for Adobe Stock Photos* og andre tjenester

Mac OS

• PowerPC G4/G5- eller Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X v10.4.810.5 (Leopard)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plass på harddisken (ekstra plass kreves ved installering)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • QuickTime 7 – kreves til multimediefunksjoner
  • Internett- eller telefontilkobling kreves for å aktivere produktet
  • Bredbåndstilkobling til Internett kreves for Adobe Stock Photos* og andre tjenester

*Nettbaserte tjenester, inkludert, men ikke begrenset til, Adobe Stock Photos og Adobe Connect, er kanskje ikke tilgjengelig i alle land, språk og valutaer. Tjenestenes tilgjengelighet kan bli endret. Bruk av nettbasert tjenester styres av vilkår og betingelser for hver avtale, og det kan påbeløpe ytterligere avgifter.