Följ anvisningarna nedan för att komma igång med Adobe Audition-programvaran.

Hämta och installera

laptop-download

Klicka på Hämta Audition nedan för att börja hämta Audition. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta din prenumerationsversion när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Audition?

Du måste logga in regelbundet för att validera licensen – var 30:e dag för månadsprenumeranter och var 99:e dag för årsprenumeranter. Du måste också logga in när du hämtar eller uppdaterar Audition. För information, se Logga in och logga ut för att aktivera eller inaktivera Creative Cloud-program.

Kan jag installera Audition på en annan dator?

Du kan installera Audition och andra Creative Cloud-program på upp till två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut fakturor från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriv ut ett betalningskvitto eller en faktura.