Installera Elements-produkter som har köpts från Amazon

Har du köpt Adobe Photoshop Elements eller Adobe Premiere Elements från Amazon? Lär dig hitta Amazon-inlösenkoden och hämta Elements-produkterna från Adobe.

Hur hittar jag inlösenkoden/-nyckeln på Amazon efter köpet?

När du köper Adobe Photoshop Elements eller Adobe Premiere Elements från Amazon får du en inlösenkod på Amazon-kontot. Lös in koden för att få det serienummer som krävs för att installera Elements-produkten.

1. Öppna Amazon-kontot.

2. Gå till Returer & beställningar och välj Visa din artikel.

Klicka på Beställningar

3. Din inlösenkod/-nyckel visas på skärmen.

4. Klicka på Kopiera eller anteckna inlösenkoden.

Få åtkomst till inlösenkoden

Obs!

Du uppmanas att ange serienumret under installationen.

5. Följ anvisningarna för inlösen nedan.

Hur löser jag in den här artikeln på Adobe.com?

Innan du börjar antecknar du inlösenkoden/-nyckeln från Amazon (enligt anvisningarna ovan).

1. Gör något av följande:

Är du återvändande Adobe-kund? Logga in med e-postadressen och ditt befintliga Adobe-lösenord.

Är du ny användare av Adobe? Välj Skapa ett konto och följ instruktionerna på skärmen.

Logga in eller skapa ett nytt konto

2. Ange inlösenkoden/-nyckeln som du fått från Amazon och välj Lös in.

Ange din inlösenkod

Obs!

Anteckna serienumret som visas. (Du behöver det senare under installationen.)

3. Välj Hämta.

Klicka på Hämta

4. Öppna den hämtade filen och slutför installationen genom att följa anvisningarna.

5. När installationen är klar och programmet öppnas väljer du Fotoredigerare för att öppna Adobe Photoshop Elements eller Videoredigerare för att öppna Adobe Premiere Elements.

6. Logga in igen om du blir ombedd.

7. Välj Aktivera nu på aktiveringsskärmen.

Photoshop Elements 2023 Välj Aktivera nu

8. Ange serienumret för att aktivera programvaran och välj sedan Nästa.

Photoshop Elements Ange serienumret

Obs!

Serienumret för Adobe Photoshop Elements börjar med 1057, och för Adobe Premiere Elements börjar det med 1143.

9. Programmet öppnas och kan börja användas.

Lär känna Elements

Photoshop Elements

Premiere Elements