Följ anvisningarna nedan för att komma igång med Lightroom Classic

Hämtning och installation av Lightroom Classic

laptop-download

Klicka på Hämta Lightroom Classic nedan för att börja hämtning av Lightroom Classic. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta din prenumerationsversion när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde när du inledde en utvärdering eller när du köpte ett Adobe-program eller -medlemskap för första gången. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Lightroom Classic?

Du måste validera licensen genom att logga in på kontot med regelbundna intervall. Om du är månadsmedlem måste du logga in var 30:e dag, om du är årsmedlem måste du logga in var 99:e dag. Du måste också logga in när du hämtar eller uppdaterar Lightroom Classic. För mer information, se Logga in och logga ut för att aktivera eller inaktivera Creative Cloud-program.

Kan jag installera Lightroom Classic på en annan dator?

Du kan installera Lightroom Classic och andra Creative Cloud-program på upp till två datorer. Om du vill installera på en tredje dator måste du inaktivera programmet på en av dina andra datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett betalningskvitto eller en faktura.