Överför foton till sociala medier och dela dem med släkt och vänner.

1. På arbetsytan Organizer väljer du foton och klickar på Dela.

Obs!

Om du redigerar ett foto i arbetsytan Redigera foton klickar du på Dela längst upp till höger i panelen.

2. I Elements Organizer kan du välja mellan alternativ som E-post, Flickr, Twitter, Vimeo och YouTube. I Photoshop Elements kan du välja mellan Flickr och Twitter.

3. Om det är första gången du delar via Photoshop Elements måste du godkänna att det går att få åtkomst till ditt konto på de sociala medier du vill använda.

Sedan kan du snabbt och enkelt dela foton.