Dela foton online

Du kan dela bilder på webbplatser som Flickr och Twitter direkt från Photoshop Elements Editor. De fotodelningstjänster som är tillgängliga visas i listrutan Delning i Photoshop Elements.

share-photo-online
Listrutan Dela i Photoshop Elements

Leverantörer av fotodelningstjänster

I följande tabell visas de företag som tillhandahåller onlinetjänster efter geografisk plats:

Placering Tjänsteleverantör
USA och Kanada
  • Flickr
  • Twitter
Kina
  • Flickr
Resten av världen
  • Flickr
  • Twitter

Flickr

1. Klicka på menyn Dela i redigeraren och välj Flickr. Om de öppna fotona inte har sparats kommer du att bli tillfrågad om att spara automatiskt. Klicka på OK för att fortsätta.

2. (Första användningen) Om du inte har delat med Flickr tidigare måste du godkänna att det ska gå att använda Photoshop Elements med Flickr. Följ instruktionerna på skärmen för att godkänna att Photoshop Elements publicerar foton på ditt Flickr-konto.

3. I dialogrutan Flickr anger du dina val för fotot eller fotona du överför.

• Lägga till/ta bort foton. Klicka på plustecknet eller minustecknet över förhandsvisningen för att lägga till eller ta bort foton som ska överföras till Flickr.
    • Uppsättningar. Du kan överföra flera foton som en Uppsättning. Det här är bättre för bildspel på Flickr. Markera rutan Överför som en uppsättning och gör sen dina val för uppsättningen. Du kan välja en befintlig uppsättning eller skapa en ny. Ge uppsättningen ett namn och en beskrivning.
    • Publik. Använd delen Vilka kan se dessa foton? för att ange eller begränsa uppsättningens synlighet för användare utifrån.
    • Taggar. Ge albumet en uppsättning nyckelord att tagga det med.
  4. När foton har överförts visar Flickr-dialogrutan två knappar:

• Besök Flickr. Klicka på den här knappen för att visa de överförda fotona i din webbläsare. Du kan kopiera dina Flickr-fotons URL-adress från webbläsaren.
    • Stäng. Klicka på Stäng för att stänga dialogrutan.

Twitter

Obs!

Bara en bild kan väljas när du vill dela ett foto på Twitter. Se också till att bilden är mindre än 3 MB stor.

1. Klicka på menyn Dela i redigeraren och välj Twitter. Om de öppna fotona inte har sparats kommer du att bli tillfrågad om att spara automatiskt. Klicka på OK för att fortsätta.

2. (Första användningen) Om du inte har delat på Twitter förut så måste du godkänna att det ska gå att använda Photoshop Elements till att publicera på Twitter. Följ instruktionerna på skärmen för att logga in på ditt Twitter-konto och godkänn att Photoshop Elements publicerar foton online.

3. I redigeraren skriver du in ditt meddelande i Twitter-dialogrutan och klickar sen på Twittra.

4. När ditt meddelande har publicerats på Twitter visar Twitter-dialogrutan två knappar:

• Besök Twitter. Klicka på den här knappen för att se det du publicerat på Twitter i en webbläsare.
    • Stäng. Klicka på Stäng för att stänga dialogrutan.