Zoek problemen die zijn opgelost in de nieuwste release van Lightroom voor desktop en Lightroom voor mobiel (iOS en Android)

Lightroom voor desktop

Mei 2019-release (versie 2.3)

Februari 2019-release (versie 2.2)

November 2018-release (versie 2.0.2)

  • (Alleen Mac) Hulp is niet beschikbaar wanneer u de Help van Lightroom CC selecteert in het menu Help of op fn F1 drukt.
  • Probleem opgelost waardoor de app herhaaldelijk crasht tijdens opstarten.

Oktober 2018-release (versie 2.0)

Lightroom voor mobiel (iOS en Android)

Oktober 2018 release (versie 4.0)

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid