Zoek problemen die zijn opgelost in de nieuwste release van Lightroom CC voor desktops (versie 2.0 en 2.0.2) en mobiel (iOS en Android versies 4.0)

Lightroom CC voor desktop

November 2018-release (versie 2.0.2)

  • (Alleen Mac) Hulp is niet beschikbaar wanneer u de Help van Lightroom CC selecteert in het menu Help of op fn F1 drukt.
  • Probleem opgelost waardoor de app herhaaldelijk crasht tijdens opstarten.

Oktober 2018-release (versie 2.0)

Lightroom CC voor mobiel (iOS en Android)

Oktober 2018 release (versie 4.0)

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid