Lightroom 5 loopt vast bij classificeren, markeren van afbeeldingen | Windows

Lightroom 5 loopt vast wanneer u uw afbeeldingen classificeert, labelt of markeert, of wanneer u afbeeldingen in de Filmstrip selecteert.

Oplossing: vervang het huidige ui.dll-bestand.

1. Open Lightroom 5.

2. Kies Help > Systeeminfo.

3. Maak een aantekening van de toepassingsarchitectuur (x64 of x86) en de naam van de toepassingsmap. De naam van de toepassingsmap is waar Lightroom 5 is geïnstalleerd. Standaard is dit C:\Program Files.

4. Sluit Lightroom 5.

5. Als uw toepassingsarchitectuur x64 is, klikt u op de x64.zip-koppeling hieronder.Als uw toepassingsarchitectuur x86 is, klikt u op de x86.zip-koppeling hieronder.

Downloaden

Downloaden

6. Dubbelklik op het gedownloade bestand en pak het naar een maplocatie uit die u kunt onthouden, zoals het bureaublad.

7. Navigeer naar de Lightroom-toepassingsmap (stap 3).

8. Wijzig de naam ui.dll naar ui.old.

9. Kopieer het ui.dll-bestand dat u hebt gedownload (stap 5) naar de Lightroom-toepassingsmap.