Hier volgen de opmerkingen bij de release van Adobe Sign voor SharePoint Online

Op OAuth2 gebaseerde vertrouwensrelatie

OAuth2 wordt gebruikt om een vertrouwensrelatie tussen Adobe Sign en uw SharePoint-omgeving tot stand te brengen. OAuth2 maakt de vertrouwensrelatie even eenvoudig als het verifiëren bij Adobe Sign vanuit SharePoint.  

Als u klaar bent, kunnen alle gebruikers in uw SharePoint-site de functionaliteit van de Adobe Sign-invoegtoepassing gebruiken, zonder dat elke gebruiker zich afzonderlijk moet verifiëren.

Op REST gebaseerde API-functionaliteit

Wanneer u de toepassing samenstelt met een op REST gebaseerde oplossing, weet u zeker dat alle toekomstige ontwikkelingen in het Adobe Sign-systeem beschikbaar zullen zijn voor nieuwe updates van de SharePoint Online-invoegtoepassing.

Eenvoudiger installeren

U kunt deze invoegtoepassing snel installeren, ook als u weinig technische kennis hebt van de vereiste SharePoint-objecten. De meeste beheerders kunnen het pakket binnen 20 minuten installeren en laten functioneren, zonder extra gebruikerslicenties te hoeven verschaffen.

Gegevenstoewijzing tussen overeenkomsten en SharePoint

De Adobe Sign-invoegtoepassing biedt de mogelijkheid om gegevens uit SharePoint-lijsten door te geven aan een formulierveld in een overeenkomst en om gegevens te verzamelen uit voltooide formuliervelden en deze inhoud in te vullen in SharePoint-lijsten.

Gecentraliseerde opslag voor ondertekende documenten

SharePoint-beheerders kunnen een centrale map configureren waarin alle ondertekende overeenkomsten van alle gebruikers in de siteverzameling worden geplaatst.


v1.x-updates

  • Deze patch verwijdert de noodzaak om tijdens het installatieproces aangepaste Adobe Sign-groepen te maken.

De toegang tot de Adobe Sign-oplossing wordt nu volledig beheerd door de systeemeigen Eigenaar- en Lid-groepen van de SharePoint-site.

  • De koppeling tussen Adobe Sign- en SharePoint-sites kan nu voor alle sites tegelijk worden uitgevoerd. "Globale" en "lokale" bereiken voor OAuth-verbinding bieden de benodigde granulariteit

Deze versie is volledig compatibel met oudere versies en bestaande gebruikers in de Adobe Sign-groepen zullen geen nadelige gevolgen ondervinden van de upgrade.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid