Følg fremgangsmåden herunder for at komme godt i gang med Adobe Animate.

Sådan henter og installerer du Animate

laptop-download

Klik på Hent Animate nedenfor for at downloade Animate. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Animate?

Du skal logge ind med jævne mellemrum af hensyn til licensvalideringen – hver 30. dag for månedsbaserede medlemmer og hver 99. dag for årsbaserede medlemmer. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer. Du kan læse mere i Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-programmer.

Kan jeg installere Animate på en anden computer?

Du kan installere Animate og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan læse mere i Udskrivning af kvittering eller faktura for betaling.