Opdater betalingskortoplysningerne for dit Creative Cloud-abonnement.

Du kan ændre betalingskortoplysningerne eller indløse en kode for at få en Creative Cloud-licens. Følg disse trin.

Rediger dine betalingskortoplysninger

Bemærk:

Disse anvisninger gælder kun for individuelle Creative Cloud-medlemskaber. Hvis du er administrator for et Creative Cloud til teams-medlemskab, kan du få hjælp til at ændre faktureringsoplysningerne ved at kontakte Adobe – du kan ikke selv ændre dem. Du får den hurtigste service og de bedste supportmuligheder ved at logge på.

1. Klik her for at få adgang til din Adobe ID-konto online, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

Hvis du allerede er logget på, skal du klikke på dit navn i navigationslinjen foroven.

Fanen til kontoadministration vises.

2. Find dit Creative Cloud-medlemskab under Abonnementer og produkter, og klik på Redigering af betalingsoplysninger.

Siden Redigering af betalingsoplysninger

Vises Rediger betalingsoplysninger ikke?

I lande, hvor betalingstjenesten foretages af Digital River, Adobes e-handelspartner, ser afsnittet med betalingsoplysningerne lidt anderledes ud. Hvis du ikke kan se et link med Rediger betalingsoplysninger under medlemskabet, skal du klikke på Administrer abonnement og derefter på Rediger betalingsoplysninger.

Hvis du stadig ikke kan finde ud af, hvordan du redigerer eller tilføjer betalingsoplysninger, kan du se mere i Kan du ikke ændre kreditkortoplysninger?

3. Rediger betalingsoplysningerne i dialogboksen Redigering af betalingsmetode, og klik derefter på Gem.

Den nye betalingsmetode kan benyttes i den næste faktureringsperiode.

Skift mellem kreditkort og PayPal

Du skal kontakte os, hvis du vil ændre betalingsmetode fra kreditkort til Paypal eller omvendt.

Fejlfinding af problemer med kreditkort

Kan du ikke ændre kreditkortoplysninger?

De følgende problemer kan opstå, når du forsøger at ændre betalingsoplysninger:

• Link Rediger betalingsoplysninger vises ikke.
  • Der vises en tom formular, når du klikker på linket Rediger betalingsoplysninger.
  • Du kan ikke gemme de opdaterede kreditkortoplysninger.

Gør følgende for at løse disse problemer:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto, og kontrollér, at du kan se abonnementsoplysningerne på siden Abonnementer og produkter. Hvis oplysningerne ikke vises, skal du kontrollere, at du er logget på med det Adobe ID eller den Facebook- eller Google-konto, som er knyttet til dit Creative Cloud-abonnement.

2. Sørg for, at cookies er aktiveret i browseren.

3. Hvis det stadig ikke er muligt at ændre kortoplysningerne, skal du forsøge at logge på i en anden browser.

Bemærk:

Du kan kontakte os og opdatere dine kreditkortoplysninger, hvis ingen af disse trin løser problemet.

Løs problemer vedrørende mislykkede betalinger eller afviste kreditkort

Du kan finde mulige løsninger på problemer vedrørende mislykkede betalinger eller afviste kreditkort i Find løsninger på problemer vedrørende mislykkede/afviste betalinger.

Mangler du en betaling for abonnementet? Udfør betalingen igen.

Hvis der af en eller anden årsag mangler en betaling, kan du forsøge at betale igen. Du kan se detaljerede oplysninger i Der mangler en betaling for abonnementet. Hvordan kan jeg udføre betalingen igen? Dette dokument indeholder også oplysninger om fejlfinding for følgende fejl: "Åh nej. Der er et problem med en betaling, du har foretaget for nylig. Opdater dine betalingsoplysninger for at sikre en uafbrudt tjeneste."

Brug en indløsningskode

Hvis du har købt Adobe-produktet via en forhandler eller en Adobe-distributør, har du muligvis fået en indløsningskode med. Du skal indløse denne kode, før du kan bruge dit program. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan koden indløses i Hjælp til indløsningskode.