Find ud af, hvordan du opdaterer din konto og genoptager en betaling, hvis den oprindelige betaling mislykkedes, eller hvis du har glemt en betaling.

Hvornår er den sidste betalingsfrist?

Du har op til 30 dage til at opdatere dine betalingsoplysninger fra den første betalingsfejl på fornyelsesdatoen. På den 30. dag vil abonnementet blive sat på hold.

Sådan kontrollerer og retter du dine betalingsoplysninger

De mest almindelige årsager til betalingsproblemer er:

• Et kort er udløbet.
  • Du har fået et nyt kort.
  • Dine personlige oplysninger er blevet ændret.

Gennemgå dine betalingsoplysninger, og ret dem, hvis det er nødvendigt:

1. Log på din Adobe-konto.

2. Hvis abonnementet er udløbet, eller hvis der mangler en betaling, vises der en meddelelse under Mine abonnementer. Klik på Rediger betalingsoplysninger.

Abonnementsskærm
    Abonnementsskærm

Bemærk:

I de lande, der betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, skal du kontakte os for at genoptage din betaling.

3. Gennemgå dine betalingsoplysninger i den dialogboks, der vises, og opdater dem, hvis det er nødvendigt.

Redigering af betalingsoplysninger
    Redigering af betalingsoplysninger

Bruger du et firmakort?
    Sørg for, at du bruger kortindehaverens navn og faktureringsadresse, ikke din egen. Kontrollér hos kortindehaveren eller din regnskabsafdeling for at bekræfte, at navnet og faktureringsadressen er korrekte.

4. Klik på Gem for at gemme ændringerne (selvom du ikke har ændret oplysningerne).

Bemærk:

Hvis betalingen ikke genoptages efter fire timer (inden for åbningstiden), skal du kontakte os.

Bekræftelse af status hos betalingsudbyderen

Hvis du betaler med kreditkort

Hvis du har bekræftet, at dine kreditkortoplysninger er rigtige, skal du kontakte din bank og:

• Kontrollere, at kreditgrænsen ikke er overskredet.
  • Undersøg, om der er grænser for, hvor meget du kan hæve eller købe for om dagen på kortet. Sådanne begrænsninger kan nogle gange være årsagen til afviste betalinger.
  • Kontrollere, at kredit- eller debetkortet er gyldigt, og at det kan benyttes til onlinetransaktioner.
  • Finde ud af, om bankens politikker for beskyttelse mod bedrageri påvirker brugen af dit kort.

Når eventuelle fejl er rettet, opdaterer Adobe automatisk din betaling.

Hvis du betaler med PayPal

Kontakt PayPal direkte for at løse eventuelle faktureringsproblemer. Når eventuelle fejl er rettet, opdaterer Adobe automatisk din betaling.

Kontroller, at din betaling er gået igennem

1. Du kan kontrollere betalingen ved at logge på din Adobe-konto

2. I den venstre rude skal du klikke på Ordrehistorik.

Ordreoversigt
    Ordreoversigt
  3. Vælg ordrenummeret for det abonnement, du vil se, under Ordreoversigt

Det kan tage op til 24 timer, før betalingen kan ses på din konto.