Brugerhåndbog Annuller

Sådan løser du problemer med en mislykket eller glemt betaling

1. Brugerhåndbog til Creative Cloud
  2. Introduktion til Creative Cloud
    1. Almindelige spørgsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav til Creative Cloud
    3. Creative Cloud-filsynkronisering | Kendte problemer
  3. Download, installer, konfigurer og opdater
    1. Download Creative Cloud-apps
    2. Åbn Creative Cloud-apps
    3. Arbejdsrummet Start
    4. Opdater Creative Cloud-apps
    5. Skift sprog for dine Creative Cloud-apps
    6. Afinstaller Creative Cloud-computerappen
    7. Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps
  4. Administrer din konto
    1. Konverter en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab
    2. Nulstil din Adobe-adgangskode
    3. Skift din Adobe-plan
    4. Opdater kreditkort og faktureringsadresse
    5. Se, download eller e-mail din Adobe-faktura
    6. Ret en mislykket eller manglende betaling
    7. Annuller Adobe-testversion eller -abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Brug af Adobe Stock i Creative Cloud-apps
    2. Brug af Adobe Fonts i Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market er ikke længere tilgængelig
  6. Samarbejds- og lagringstjenester
    1. Hvad er cloud-dokumenter
    2. Cloud-dokumenter | Almindelige spørgsmål
    3. Opret eller konverter filer til cloud-dokumenter
    4. Konfigurer cloud-dokumenter til brug offline
    5. Gå tilbage til en tidligere version af et cloud-dokument
    6. Del dit arbejde til kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se mine cloud-dokumenter offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbejd om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Ofte stillede spørgsmål om samarbejde
    11. Synkroniser filer ved hjælp af cloud-lagring
    12. Find ud af, hvor meget cloud-lagring du har
    13. Angiv indstillinger for synkronisering
    14. Udfasning af synkroniserede filer i Creative Cloud
    15. Download indhold i synkroniserede filer
  7. Creative Cloud-mobilapps
    1. Almindelige spørgsmål | Mobilapps
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Enterprise og teams
    1. Uddannelse og support til Enterprise
    2. Uddannelse og support til Teams
    3. Håndbog til hurtig start for teammedlemmer

Hvis din betaling for et Adobe-produkt eller en tjeneste mislykkedes eller blev glemt, kan du nemt genoptage den med nogle få trin.

Hvornår er den sidste betalingsfrist?

Dit abonnement kan sættes på pause, hvis betalingen ikke modtages senest 30 dage efter fornyelsesdatoen. Mens din konto er sat på pause, har du ikke adgang til dine produkter og tjenester. Adobe vil forsøge at trække betalingen via din(e) betalingsmetode(r) flere gange.

Sådan prøver du at betale igen eller opdaterer dine betalingsoplysninger

Hvis dine kortoplysninger eller faktureringsoplysninger er ændret, kan du opdatere disse oplysninger. Adobe vil prøve at gennemføre betalingen med de nye oplysninger.

1. Vælg Rediger fakturering og betaling.

Vælg indstillingen Rediger fakturering og betaling
    Rediger dine fakturerings- og betalingsoplysninger.

Bemærk:

Kan du ikke finde indstillingen Rediger fakturering og betaling? Sørg for, at du er logget ind med den korrekte e-mailadresse til din Adobe-konto.

2. Vælg en af følgende i pop op-vinduet:

• Tilføj ny: Giver dig mulighed for at betale med et nyt kort.
    • Rediger: Opdaterer dine kortoplysninger eller genoptager betaling med det samme kort.
    • Prøv igen (hvis tilgængelig): Genoptager din betaling med dit eksisterende kort. I dette tilfælde kan du springe trin 4 over.
    Tilføj eller rediger din betalingsmetode
    Tilføj en ny betalingsmetode, eller rediger oplysningerne for den nuværende.

3. Vælg én af følgende fremgangsmåder:

Tilføj nye kortoplysninger

For at tilføje et nyt kort skal du opdatere de nødvendige oplysninger. Vælg derefter Gem.

Opdater betalingsoplysninger
    Opdater det nye kort

Rediger kortoplysningerne for at prøve at gennemføre betalingen igen

For at prøve igen med det samme kort skal du slette dit kortnummer og indtaste det igen. Vælg derefter Gem.

Opdater betalingsoplysninger
    Slet og indtast kortnummer igen

Når du har opdateret dine betalingsoplysninger, kan du prøve at betale igen og bekræft, at din betaling er gået igennem.

Bemærk:

Hvis du bruger et firmakort, skal du sørge for at bruge kortindehaverens navn og faktureringsadresse. Bekræft de korrekte oplysninger ved at kontakte kortholderen eller din regnskabsafdeling.

Video: Sådan prøver du at betale igen eller opdaterer dine betalingsoplysninger

Sådan kontrollerer du, at din betaling er gået igennem

Det kan tage op til 24 timer, før betalingen kan ses på din konto.

1. Under Ordrer og fakturaer skal du vælge Se fakturaer for at se ordrenummeret knyttet til abonnementet.

Ordrer og fakturaer skærm til visning af fakturaer
    Se fakturaer for dine købte abonnementer.

2. Kontroller, om din betaling er gennemført.

Se, download eller e-mail din faktura
    Vis, download eller e-mail fakturaerne til din e-mailadresse.

A. Vis B. Download C. E-mail

Sådan undgår du fremtidige betalingsproblemer

Du kan undgå fremtidige betalingsproblemer og sikre en problemfri transaktionsproces ved hjælp af følgende bedste praksis:

• Sørg for, at din betalingsmetode har tilstrækkelige midler til at gennemføre dit køb.
  • Hold dine betalingsoplysninger opdaterede for at undgå problemer på grund af udløbne eller ugyldige oplysninger.
  • Kontrollér, at din betalingsmetode er registreret i det samme land som din Adobe-konto.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online