Find ud af, hvordan du opdaterer din konto og genoptager en betaling, hvis den oprindelige betaling mislykkedes, eller hvis du har glemt en betaling.

Du har adgang til dine Creative Cloud-apps i 21 dage, selvom en betaling mislykkes. Hvis du ikke opdaterer dine betalingsoplysninger, inden de 21 dage er gået, annulleres abonnementet.

Bemærk:

I de lande, der betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, skal du kontakte os for at genoptage din betaling.

Bekræft, at dine betalingsoplysninger er rigtige

1. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mail) og din adgangskode.

Se Fejlfinding i forbindelse med din Adobe ID-konto og login, hvis du har problemer med at logge på.

2. Klik på Abonnementer på navigationslinjen øverst på siden.

Klik på fanen Abonnementer
  3. Hvis abonnementet er udløbet, eller hvis der mangler en betaling, vises der en meddelelse under Mine abonnementer. Klik på Rediger betalingsoplysninger.

Rediger betalingsoplysninger
  4. Gennemgå dine betalingsoplysninger i den dialogboks, der vises, og opdater eventuelt følgende:

• Nummer på kredit- eller debetkort
    • Udløbsdato
    • Faktureringsadresse

Hjælp til ændring af faktureringsoplysningerne

Bruger du et firmakort?
    Sørg for, at du bruger kortindehaverens navn og faktureringsadresse, ikke din egen. Spørg kortindehaveren eller virksomhedens bogholderi,  hvis du er i tvivl om navnet og faktureringsadressen.

5. Klik på Gem for at gemme ændringerne (selvom du ikke har ændret oplysningerne).

Bemærk:

Hvis betalingen ikke genoptages efter fire timer (inden for åbningstiden), skal du kontakte os.

Bekræftelse af status hos betalingsudbyderen

Hvis du betaler med kreditkort

Hvis du har bekræftet, at dine kreditkortoplysninger er rigtige, skal du kontakte din bank og:

• Kontrollere, at kreditgrænsen ikke er overskredet.
  • Forhøre dig om de daglige grænser for hævning af kontanter eller køb, da afviste betalinger skyldes disse grænser.
  • Kontrollere, at kredit- eller debetkortet er gyldigt, og at det kan benyttes til onlinetransaktioner.
  • Finde ud af, om bankens politikker for beskyttelse mod bedrageri påvirker brugen af dit kort.

Når eventuelle fejl er rettet, opdaterer Adobe automatisk din betaling.

Hvis du betaler med PayPal

Kontakt PayPal direkte for at løse eventuelle faktureringsproblemer. Når eventuelle fejl er rettet, opdaterer Adobe automatisk din betaling.

Kontrollér, at din betaling er gennemført

1. Du kan kontrollere din betaling, hvis du logger på din Adobe-konto

2. Klik på fanen Abonnementer på navigationslinjen øverst på siden.

3. Klik på Ordreoversigt i venstre rude.

4. Vælg ordrenummeret for det abonnement, du vil se, under Ordreoversigt. Det kan tage op til 24 timer, før betalingen kan ses på din konto.