Find ud af, hvordan du opdaterer din konto og genoptager en betaling, hvis den oprindelige betaling mislykkedes, eller hvis du har glemt en betaling.

Du har adgang til dine Creative Cloud-apps i 21 dage, selvom en betaling mislykkes. Dit abonnement annulleres på den 21. dag, hvis du ikke opdaterer dine betalingsoplysninger inden da.

Bemærk:

I de lande, der betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, skal du kontakte os for at genoptage din betaling.

Bekræft, at dine betalingsoplysninger er rigtige

1. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og adgangskoden via Creative Cloud-programmet eller websiden.

Se Fejlfinding i forbindelse med din Adobe ID-konto og login, hvis du har problemer med at logge på.

Log på din Adobe-konto
  2. Klik på Administrer konto i pop op-vinduet. Du bliver bedt om at angive din adgangskode og bekræfte din identitet.

Godkendelse
  3. Abonnementer og produkter skal du klikke på Rediger betalingsoplysninger.

De vises en fejlmeddelelse, hvis betalingsfristen er overskredet. Klik på Opdater betalingsoplysninger i meddelelsen.

Klik på Rediger betalingsoplysninger
    Klik på Rediger betalingsoplysninger
    Klik på opdater betalingsoplysninger (hvis betalingsfristen er overskredet)
    Klik på opdater betalingsoplysninger (hvis betalingsfristen er overskredet)

4. Gennemgå dine betalingsoplysninger i dialogboksen Rediger betalingsmetode, og opdater eventuelt følgende:

• Nummer på kredit- eller debetkort
    • Udløbsdato
    • Faktureringsadresse

Hjælp til ændring af faktureringsoplysningerne

Redigering af betalingsmetoden
    Rediger betalingsmetode

Bruger du et firmakort?
    Sørg for, at du bruger kortindehaverens navn og faktureringsadresse, ikke din egen. Spørg kortindehaveren eller virksomhedens bogholderi,  hvis du er i tvivl om navnet og faktureringsadressen.

5. Klik på Gem for at gemme ændringerne (selvom du ikke har ændret oplysningerne).

Bemærk:

Hvis betalingen ikke genoptages efter fire timer (inden for åbningstiden), skal du kontakte os.

Bekræftelse af status hos betalingsudbyderen

Hvis du betaler med kreditkort

Hvis du har bekræftet, at dine kreditkortoplysninger er rigtige, skal du kontakte din bank og:

• Kontrollere, at kreditgrænsen ikke er overskredet.
  • Forhøre dig om de daglige grænser for hævning af kontanter eller køb, da afviste betalinger skyldes disse grænser.
  • Kontrollere, at kredit- eller debetkortet er gyldigt, og at det kan benyttes til onlinetransaktioner.
  • Finde ud af, om bankens politikker for beskyttelse mod bedrageri påvirker brugen af dit kort.

Når eventuelle fejl er rettet, opdaterer Adobe automatisk din betaling.

Hvis du betaler med PayPal

Kontakt PayPal direkte for at løse eventuelle faktureringsproblemer. Når eventuelle fejl er rettet, opdaterer Adobe automatisk din betaling.

Kontrollér, at din betaling er gennemført

1. Du kan kontrollere din betaling, hvis du logger på din Adobe-konto

2. Tryk på fanen Abonnementer og produkter.

3. Klik på Vis mine ordrer under Ordrehistorik.

4. Vælg ordrenummeret for det medlemskabsabonnement, du vil se. Det kan tage op til et døgn, før betalingen kan ses på din konto.