Brugerhåndbog Annuller

Sådan løser du problemer med en mislykket eller glemt betaling

1. Brugerhåndbog til Creative Cloud
  2. Introduktion til Creative Cloud
    1. Almindelige spørgsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav til Creative Cloud
  3. Download, installer, konfigurer og opdater
    1. Download Creative Cloud-apps
    2. Åbn Creative Cloud-apps
    3. Arbejdsrummet Start
    4. Opdater Creative Cloud-apps
    5. Skift sprog for dine Creative Cloud-apps
    6. Afinstaller Creative Cloud-computerappen
    7. Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps
  4. Administrer din konto
    1. Konverter en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab
    2. Nulstil din Adobe-adgangskode
    3. Skift din Adobe-plan
    4. Opdater kreditkort og faktureringsadresse
    5. Se, download eller e-mail din Adobe-faktura
    6. Ret en mislykket eller manglende betaling
    7. Annuller Adobe-testversion eller -abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Brug af Adobe Stock i Creative Cloud-apps
    2. Brug af Adobe Fonts i Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market er ikke længere tilgængelig
  6. Samarbejds- og lagringstjenester
    1. Hvad er cloud-dokumenter
    2. Cloud-dokumenter | Almindelige spørgsmål
    3. Opret eller konverter filer til cloud-dokumenter
    4. Konfigurer cloud-dokumenter til brug offline
    5. Gå tilbage til en tidligere version af et cloud-dokument
    6. Del dit arbejde til kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se mine cloud-dokumenter offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbejd om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Ofte stillede spørgsmål om samarbejde
    11. Synkroniser filer ved hjælp af cloud-lagring
    12. Find ud af, hvor meget cloud-lagring du har
    13. Angiv indstillinger for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapps
    1. Almindelige spørgsmål | Mobilapps
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Enterprise og teams
    1. Uddannelse og support til Enterprise
    2. Uddannelse og support til Teams
    3. Håndbog til hurtig start for teammedlemmer

Find ud af, hvordan du genoptager en betaling, hvis den oprindelige betaling mislykkedes, eller hvis du har glemt en betaling.

Hvornår er den sidste betalingsfrist?

Dit abonnement kan sættes på pause, hvis betalingen ikke modtages senest 30 dage efter fornyelsesdatoen. Mens din konto er sat på pause, har du ikke adgang til dine produkter og tjenester. Adobe vil forsøge at trække betalingen via din(e) betalingsmetode(r) flere gange.

Sådan prøver du at betale igen eller opdaterer dine betalingsoplysninger

Hvis dine kortoplysninger eller faktureringsoplysninger er ændret, kan du opdatere disse oplysninger. Adobe vil prøve at gennemføre betalingen med de nye oplysninger.

1. Vælg Rediger fakturering og betaling.

Rediger fakturerings- og betalingsoplysninger

2. Vælg en af følgende i pop op-vinduet:

• Tilføj ny: Giver dig mulighed for at betale med et nyt kort.
    • Rediger: Opdaterer dine kortoplysninger eller genoptager betaling med det samme kort.
    • Prøv igen (hvis tilgængelig): Genoptager din betaling med dit eksisterende kort. I dette tilfælde kan du springe trin 4 over.
    Opdater betalingsoplysninger
    Vælg Tilføj nyt for at tilføje et nyt kort eller Rediger for at opdatere betalingsoplysninger

3. Vælg én af følgende fremgangsmåder:

Tilføj nyt kort, eller opdater eksisterende kortoplysninger

For at tilføje et nyt kort eller ændre oplysningerne for dit eksisterende kort skal du opdatere de nødvendige oplysninger. Vælg derefter Gem.

Opdater betalingsoplysninger
    Opdater dit nye kort eller de eksisterende kortoplysninger

Rediger kortoplysningerne for at prøve at gennemføre betalingen igen

For at prøve igen med det samme kort skal du slette dit kortnummer og indtaste det igen. Vælg derefter Gem.

Opdater betalingsoplysninger
    Slet og indtast kortnummer igen

Vil du skifte fra kreditkort til PayPal? Se, hvor nemt det er at skifte mellem kreditkort og PayPal

Bruger du et firmakort?
    Sørg for, at du bruger kortindehaverens navn og faktureringsadresse, ikke din egen. Kontrollér hos kortindehaveren eller din regnskabsafdeling for at bekræfte, at navnet og faktureringsadressen er korrekte.

Video: Sådan prøver du at betale igen eller opdaterer dine betalingsoplysninger

Sådan kontrollerer du, at din betaling er gået igennem

Det kan tage op til 24 timer, før betalingen kan ses på din konto.

1. Under Ordrer og fakturaer skal du vælge Vis fakturaer for at se ordrenummeret knyttet til abonnementet.

Vælg Vis fakturaer

2. Kontroller, om din betaling er gennemført.

Bekræft betalingsoplysninger

Er problemet ikke løst?

Kontakt din betalingsudbyder direkte, hvis betalingen stadig ikke er blevet gennemført. Du har måske uden at vide det overskredet kreditgrænsen eller fået tilbageholdt din konto til beskyttelse mod svig. Når problemet er løst, opdaterer Adobe automatisk din betaling.