Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Creative Cloud Market er en samling af organiseret indhold i høj kvalitet, fremstillet af kreative mennesker til kreative mennesker, som er tilgængeligt for alle betalende Creative Cloud-medlemmer, undtagen fotografiplankunder. Creative Cloud-medlemmer kan gratis få adgang til aktiver fra markedet på både computer og mobil (via Creative Cloud-tilknyttede apps) og kan vælge mellem et utroligt udvalg af vektorgrafik, ikoner, mønstre, grænsefladesæt og meget mere. Creative Cloud-abonnenter kan downloade op til 500 unikke, afgiftsfri aktiver hver måned. Denne effektive nye tjeneste giver dig let mulighed for at finde aktiver at bygge på, manipulere og ændre, så du kan komme godt i gang med din kreative proces.

For at få adgang til markedet skal du først installere Creative Cloud-computerprogrammet eller en understøttet mobilapp såsom Adobe Photoshop Sketch. Se Creative Cloud for desktop for at få vejledning til hentning. Se dette korte video-selvstudie, og lær mere: Få adgang til Creative Cloud Market-designaktiver.

Oplev og hent kreative aktiver

Du kan gennemse tusindvis af aktiver i høj kvalitet fra Creative Cloud-computerappen. Vælg Aktiver > Marked. Du kan også udvide rullelisten for at søge efter kategori eller søge efter nøgleord for at finde de mest relevante aktiver til dit projekt.

1. Vælg Aktiver > Market i Creative Cloud for desktop.

2. Creative Cloud Market omfatter en samling af organiseret indhold i høj kvalitet, der dækker følgende kategorier:

• For placering: foto og digitalt baserede skabeloner med organiserede lag og professionel maskering (PSD-filer).
    • Grænseflader: lagdelte PSD'er inklusive fulde sæt, formularer, diagrammer, navigation og widgets til både mobil og internet (PSD-filer)
    • Vektorer: skalerbare objekter og former, der kan integreres med Photoshop, InDesign og Illustrator (SVG-filer)
    • Ikoner: en serie af glyffer, konturer, flader og 3D-symboler til udskrift, internet og vejfinding (PNG-/SVG-filer)
    • Mønstre: uendeligt gentaget geometri, illustrerede og strukturerede og baggrunde PNG-/SVG-filer)
    • Pensler: naturlige medier i høj kvalitet og abstrakte Photoshop-pensler (ABR-/TPL-filer)

Filtrer aktiver ved at vælge en kategori i pop op-menuen Market.

Filtrer aktiver i menuen Market
  3. Søg efter aktiver ved at klikke på , og indtast en søgeterm.

Søg efter aktiver

Bemærk:

Du kan filtrere og sortere søgeresultaterne.

4. Klik på et miniaturebillede af et aktiv for at se flere oplysninger og detaljerne om aktivet.

5. Klik på Hent, og vælg et bibliotek, som aktivet skal overføres til. Du kan også oprette et nyt bibliotek. Få yderligere oplysninger i Creative Cloud Libraries.

I tillæg til biblioteket bliver aktiverne også automatisk overført til mappen Market Downloads i hovedmappen Creative Cloud Files.

Vælg et bibliotek, eller opret et nyt

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg Creative Cloud Market?

Creative Cloud Market er tilgængelig for alle betalende Creative Cloud-medlemmer undtagen medlemmer af fotografiplan (Photoshop-fotografiplanen og Creative Cloud-fotografiplanen). I en begrænset periode har alle Creative Cloud-medlemmer adgang til Adobe Creative Cloud Market via iPad-appen Adobe Sketch. Gratis Creative Cloud-medlemmer af fotografiplanen kan gennemse markedsaktiver via Creative Cloud for desktop, men kan ikke hente indhold. Når du vil hente og bruge Creative Cloud Market-indhold, skal du opgradere til enten en Creative Cloud Single App-plan eller en Komplet plan.

Hvorfor får medlemmer af fotografiplan ikke adgang til Creative Cloud Market?

Creative Cloud Market er en ny fordel, som er føjet til visse betalte Creative Cloud-planer, og det medfølger ikke i fotografiplanernes berettigelser. Visse Creative Cloud-tjenester, såsom Creative Cloud Market, TypeKit og ProSite, fås kun i planerne Creative Cloud Enkelt-app eller Komplet. Når du vil hente og bruge Creative Cloud Market-indhold, skal du opgradere til enten en Creative Cloud Single App-plan eller en Komplet plan.

Skal jeg have et Creative Cloud-medlemskab?

Creative Cloud Market er i øjeblikket tilgængeligt for alle Creative Cloud-medlemmer. Medlemskab med Enkelt-app og Komplet medlemskab af enhver plan – enkeltbruger, team, uddannelse eller virksomhed – er alle kvalificerede.  Brugerne kan få adgang til Creative Cloud Market via Creative Cloud-computerappen.

Medlemmer af Creative Cloud-fotografiplanen er ikke kvalificerede til at få adgang til markedet via Creative Cloud for desktop. Gratis medlemmer kan gennemse Market-aktiver via Creative Cloud for desktop, men kan ikke hente indhold.

Tæller hentede aktiver med i min lagerkvote?

Ja. Hentede aktiver gemmes i din Creative Cloud Files-mappe og tæller med i lagerpladsen. Hvis du overstiger din lagerkvote, vil du ikke kunne hente aktiver, medmindre du sletter gamle filer og laver noget mere plads. Se Styring og synkronisering af filer.

Kan jeg bruge disse aktiver i mine projekter?

Ja. Disse aktiver er unikke og leveres gratis til brug i dine projekter.

Kan jeg kopiere eller sikkerhedskopiere disse aktiver til fremtidig brug?

Ja, du kan sikkerhedskopiere aktiver, der er hentet fra Creative Cloud Market, til fremtidig brug.

Kan jeg dele disse aktiver, efter jeg har hentet dem?

Nej. Selvom aktiverne er gratis for kvalificerede Creative Cloud-medlemmer til brug i deres publikationer, produktioner og projekter, kan aktiverne ikke dele eller videredistribueres.

Hvordan indhenter Adobe indhold til Creative Cloud Market?

Adobe indhenter indhold fra det bedste kreative talent i branchen direkte fra Behance, den førende gratis onlineplatform til visning og opdagelse af kreativt arbejde.

Kan mit arbejde blive inkluderet på Creative Cloud Market?

Adobe anbefaler alle potentielle kunstnere at fremhæve deres arbejde ved at slå det op på Behance. Adobe søger efter og organiserer fremtidigt indhold på Behance.