Find ud af, hvordan du konverterer en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab.

Konverter en testversion til et betalt medlemskab

Dit Adobe Creative Cloud-testmedlemskab starter den dag, du installerer appen. Du kan konvertere din testversion til et betalt medlemskab på følgende måde:

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

Log ind på Adobe.com

Hvis du allerede er logget ind, skal du klikke på dit navn i den øverste navigationslinje.

Bemærk:

Sørg for at bruge det samme Adobe ID, som du brugte, da du installerede dine testversioner af apps.

2. Klik på Vælg en plan.

Vælg plan
  3. Vælg en medlemsplan, og klik på Køb nu.

4. Gennemgå medlemskabsdetaljerne, og klik på Acceptér vilkår og betingelser.

5. Indtast dine betalingsoplysninger, og klik på Fortsæt. Du modtager en e-mailbekræftelse af købet.

Video: Konverter en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab

Video: Konverter en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab
Adobe Customer Care

Fejlfinding af problemer med testversioner